Kesztyű vizsgáló

Kesztyű vizsgáló: Kesztyűk containment képességének vizsgálatára szolgáló eszköz, ami ugyanolyan fontos, mint az integrált rendszer többi része, és egy egyszerű és elérhető módja a felületi integritás-ellenőrzésnek, ahol ez kritikus.

Vizsgáló rendszer, ami lehetővé teszi a kesztyűk containment képességének gyors és egyszerű mérését

A Telstar Life-Sciences kesztyű-vizsgálója egy alacsony költségű, manuális működtetésű, egy nyílású vizsgáló eszköz, ami lehetővé teszi a helyszíni és a gyártósoron kívüli vizsgálatokat.

Az acetil-műanyag, vagy 316L típusú rozsdamentes acélból készült eszköz túlnyomásos levegőt használ a kesztyű integritásának vizsgálatához. Kialakítható úgy, hogy valamennyi Telstar ACE kesztyű-nyílás és más típusú kesztyű-nyílások követelményeinek megfeleljen. A vizsgáló +500 Pa nyomással felfújja a kesztyűt, és körülbelül öt percig felfújt állapotban tartja. A kijelzőn megjelenő nyomásesés jelzi a szivárgást. Egy opcionális, színes kijelző azonnal mutatja a megfelelt / nem felelt meg kiértékelést.

A Kesztyű vizsgáló előnyei

  • Alacsony költségű, manuálisan működtetett, egy-nyílású vizsgáló eszköz.
  • Acetyl vagy 316L típusú rozsdamentes acélból készül.
  • Kialakítható úgy, hogy valamennyi Telstar ACE kesztyű-nyílás és más típusú kesztyű-nyílások követelményeinek megfeleljen.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.