Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó minőségű nyalóka adagoló célgépek legutóbbi generációjának használatával a termék minőség javítható, a hulladék arány csökkenthető a nagy teljesítmény fenntartása mellett.

A legjobb minőség érdekében tervezett keményítő nélküli nyalóka adagoló

A Baker Perkins cég által ajánlott ServoForm Lollipop Depositor-t a legjobb minőségű gömb alakú és lapos nyalókák megerősített higiéniával és javított hatékonysággal történő folyamatos gyártására tervezték.

A keményítő alapú öntőformák elhagyásával a jelentős higiéniai gond megoldódott, és a ServoForm gondosan tervezett adagoló eljárása biztosítja a súly, a forma és a felület egyenletességét, éles sarkok, látható légbuborékok, repedések és habzás nélkül.

A ServoForm Lollipop folyamatosan rakja le a tökéletes nedvesség tartalmú szirupot a fém öntőformákba. A kiváló felület kialakítás ízletesebbé teszi a nyalókákat a lágy „bekapás élménynek” és még az aroma kibocsátásnak köszönhetően.

A Baker Perkins ServoForm rendszerek rendkívül alacsony törmelék arányt élveznek, és a végtermék egyenletessége a következő csomagolási művelet hatékonyságát is javítja. A gyors automatikus mosási ciklus és az egyszerű termékváltás minimális holtidőt okoznak.

Amellett, hogy a higiéniai elvek vezették a tervezést, a ServoForm hosszú élettartama is szempont volt. Hatékony, nagy megbízhatóságú karbantartást nem igénylő szervó meghajtásokat használ, amelyek meghosszabbítják az élettartamot.

A teljesen automatizált folyamatvezérlő rendszer tartalmazza az HMI érintő képernyőt, amely rögzíti a recepteket, az egész rendszer képi megjelenítéséről gondoskodik és kezeli a riasztásokat. Egy újonnan szabadalmaztatott automata pálca behelyező rendszer kisebb munkaerő igényt és költséget eredményez a ServoForm Lollipop-nál, mint a hagyományos adagolóké.

ELŐNYEI

  • Keményítő nélküli rendszer a kiemelkedő higiénia és minőség érdekében
  • Megbízhatóan kiváló eredmények minimumra csökkentik a törmelék arányát
  • Alacsony karbantartási igény és minimális kezelői beavatkozás csökkenti a működési költséget
  • Javított termék minőség, tökéletes állag, aromák és „bekapás élmény”
  • Az opciók lehetővé teszik, hogy nyalókák és lágy cukorkák ugyanazon az egységen készüljenek

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.