Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények előállítását, amelyek darabjai tökéletesen formázottak, javított aroma kibocsátással és kiváló állaggal.

Keményítő nélküli adagoló kiváló minőségű karamellekhez, csokoládémasszákhoz, tejkaramellákhoz

A Baker Perkins cég által ajánlott ServoForm Soft Confectionery adagolót a legjobb termék minőség érdekében, nagy volumenű termelési feladatok csökkentett költséggel való megoldására tervezték.

A ServoForm folyamatosan rakja le a lágy készítményt szilárd fém, vagy hajlékony szilikon formába, elkerülve a keményítős változathoz tartozó higiéniai kockázatokat és többletköltséget.   Az öntőformák minősége és a lerakás pontossága tökéletesen formált és strukturált darabokat eredményez, légbuborékok nélkül, lágy felülettel és finom állaggal a szájban.

A ServoForm adagolók nagyon rugalmasak. Képesek egy vagy két ízű és/vagy komponensű cukorka lerakására. A két összetevőjű termék lehet csíkos, belül töltött vagy réteges. Szilárd darabok, mint gyümölcsök, diók is hozzáadhatók, és töltött csészék is készíthetők többszörös adagoló fejet alkalmazva.

A Baker Perkins maximális hatékonyságra tervezte a ServoForm adagolót.  A hagyományos módszerektől, mint kivágás vagy vágás és hajtogatás a lerakás felé haladva a minőség javulása megfigyelhető, miközben megmarad a nagy teljesítményű folyamatos termelés. A jobb minőség alacsonyabb törmelék aránnyal jár, az automatikus ServoForm munkafolyamat minimális élőmunka igényű.

A higiéniára való törekvés jellemzője a tervezésnek, és a ServoForm rendelkezik automatikus mosó ciklussal. Az egységet érintő képernyős HMI vezérli, amely teljes recept ellenőrzést, a folyamat képi megjelenítését, a riasztás kezelését és a karbantartási utasításokat tartalmazza. A ServoForm tervezése a gyors termékváltás megkönnyítéséről is gondoskodott, minimalizálva a holtidőt.

Az előnyei:

  • A hagyományos módszereknél jobb minőségi eredmények, nagy teljesítmény fenntartásával
  • Sokoldalúság és sok opció segíti a termék innovációt
  • A termék eredmények egyformasága a csomagolás hatékonyságát és teljesítményét is növeli
  • Teljesen higiénikus lerakás, szemben a keményítő használatával, alacsony költségekkel
  • Jobb állag és aroma kibocsátás, mint más módszereknél

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.