Keksz csomagológép - X-zárású

Az X-zárású csomagolás népszerű módja a kekszek, sütemények és más hasonló sütőipari termékek csomagolásának. A hagyományos x-zárású csomagológépek lassúak lehetnek, csökkentve a gyártósor hatékonyságát. Egy modern, szervo hajtású keksz csomagológép nemcsak növeli az átbocsátó képességet, hanem lehetővé teszi a könnyebb, gyorsabb termékváltást és a továbbfejlesztett termék kiszerelést.

Nagy sebességű és sokoldalú x-zárású csomagoló

A FourPack cég PXW 100E jelű gyártmánya jó minőségű, nagy sebességű tekercs csomagoló gép, amelyet célzottan kekszek és más érzékeny sütőipari termékek csomagolására terveztek.

A kombinált mechanikus és szervo működés eredményezi a nagy sebességet és megbízhatóságot, a kiemelkedő minőséggel együtt.

A PXW 100E gépet maximális sokoldalúságra való törekvéssel alakították ki, lehetőséget ad a kekszek egyrétegű és kettős csomagolására, tépőszalaggal, vég címkével vagy anélkül, gyors és könnyű formátum cserével.

Az a képessége, hogy alkalmas csomagolni valók teljes tartományának fogadására, azt jelenti, hogy meglévő gépsorok végén is elhelyezhető, külön módosítás nélkül, ezzel beruházási költséget csökkentve.

A PXW 100E könnyen használható HMI-vel (ember – gép interfész) rendelkezik, lehetővé téve, hogy a kezelők könnyen és gyorsan tudjanak paramétereket beállítani és termékváltást kezdeményezni. Az állapot és teljesítmény adatok mindig olvashatóan rendelkezésre állnak.

Keksz csomagológép előnyei:

  • Különlegesen kialakított kapcsok és elektronikus fóliavágás nyújt kiemelkedő eredményeket nagy sebességnél
  • Sokoldalú hajtogatási lehetőségek, gyors és könnyű formátum váltással
  • Egyszerű és felhasználóbarát HMI a könnyű működtetéshez
  • A szervo és mechanikus hibrid működés tartósságot és sebességet nyújt
  • Kulcsrakész megoldás bármilyen termelő gépsor végéhez

 

Four Pack (http://www.fourpack.it/?lang=en) Is an Italian company specialized on full handeling and packaging lines for bakery products, such as cookies, rusks, biscuits and rice wafels.