Karussszel zsák töltő gép - szelepes zsákokhoz

Karussszel zsák töltő gép: a berendezés egyszerre több zsák töltését is végzi, így nagyon magas termelékenység valósítható meg. Ráadásul a berendezésnek ennek ellenére sem szükséges nagy terület az üzemeltetéséhez. A nagy sebességű gyártóvonalakon feladatot jelent a zsákok töltése közben fellépő kiszóródás megakadályozása is.

Zsákok töltése folyamatosan, kiszóródás nélkül

A Paglierani cég karusszel zsák töltői úgy töltik a szelepes zsákokat, hogy nincs kiszóródás a zsák szájánál.  A szelepes zsákokba egy műanyag csövön keresztül töltik az anyagot. Ahogy a zsák megtelik, az anyag összenyomja a fóla csövet és az szelepként hatásosan lezárja a zsákot.

Többféle töltő fejjel is felszerelhető a berendezés, a különböző típusú zsákokhoz. A karusszel töltő olasz pontossággal készül, és beépített ellenőrző és biztonsági rendszere van. A moduláris tervezésnek köszönhetően könnyen integrálható gyártó sorba is. Elsősorban nagyobb üzemek számára ideális megoldás, mivel a gyártási kapacitása a folyamatos üzem miatt jelentős. Cégünk képes akár komplett gyártósort is összeállítani, így a zsák töltő kapacitása teljes mértékben kihasználható. Sajnos ez nagy fokú automatizáltság nélkül nehezen lenne kivitelelzhető.

Kiválóan alkalmas a következő termékek töltéséhez: Kalcium-karbonát, Cement, Extrudált takarmány, Takarmány-előkeverékek, Baromfitáp, Szójaliszt, Liszt

Karussszel zsák töltő gép előnyei:

  • Nagy sebességű automatikus töltés
  • Csökkenti a veszteséget, mert csökkenti a kiszóródást.
  • Megbízható, könnyű a karbantartása
  • Agresszív környezetben is működőképes
  • Megfelel a nemzetközi biztonságtechnikai szabványoknak

A Paglierani egy jól ismert olasz gyártó, aki elsősorban a kis- és közepes méretű zsákolási problémákra kínál megoldásokat.