Kapcsolat fagyasztó

A fagyasztott élelmiszerek gyártói a gyártási lépések részeként előfagyasztási folyamatokat írhatnak elő, mielőtt termékeiket a fagyasztóba szállítanák. Az egyik ilyen alkalmazás a húskészítmények esetében, ahol a termék felületének egy részét lefagyasztják a jobb kezelhetőség, valamint a tapadás és a cseppveszteség minimalizálása érdekében. Az olyan termékek, mint a gyümölcspép, szintén igénylik a felület fagyasztását a vágás előtt.

Élelmiszerek részleges felületi fagyasztása a könnyű kezelés és előkészítés érdekében

Az Orange Freezing Contact Freezer egy felületi kontakt fagyasztórendszer, amely előzetes fagyasztási folyamathoz vagy az élelmiszerek előkészítéséhez egyetlen megoldásként használható. A rendszer egy hűtőlappal és egy rajta futó teflonszalaggal van felszerelve. A termékeket addig szállítják a szalagon, amíg stabil fagyott kérget nem kapnak az érintkező felületen. Ez a módszer minimális cseppveszteséget tesz lehetővé, és csökkenti a végső fagyasztási folyamat tartózkodási idejét. A készülék állítható lábakkal is fel van szerelve a gyors telepítés és a könnyű áthelyezés érdekében. A berendezés anyagszerkezete rozsdamentes acél, amely megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak.

Előnyök:

  • Magas hozam (minimális csepegési veszteség)
  • Javított anyagmozgatás
  • Csökkenti a tartózkodási időt a végső fagyasztási folyamatban
  • Higiénikus egység, rozsdamentes acélból
  • Testre szabható az ügyfél specifikációi szerint
  • CIP szalagtisztító rendszer kialakítása

Az Orange Freezing ipari hűtési és fagyasztási rendszerek holland gyártója, a spirális, IQF, kartondobozos és érintkező ütközős kialakítású rendszerekig. Alkalmas alkalmazások: pékáruk, hús, hal, készételek, fagyasztott gyümölcsök.