JetTunnel szárító és lefúvató rendszer üveg és PET palackok számára

Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a címkézésnél, sőt, higiéniai problémák is felmerülhetnek. A modern légborotva rendszer tökéletes szárítást biztosíthat, rövid időtartamú technológiával. Ez növeli az áteresztő képességet, miközben a gyártóvonal eredményessége, termelési hatékonysága javul.

Szárító és lefúvató rendszer üveg és PET palackok számára

A Jetair Technologies JetTunnel berendezését kifejezetten a fogyasztói palackok szárításra fejlesztették ki. A JetTunnel egy nagyteljesítményű befúvó rendszerrel működik, ez látja el a berendezést tiszta levegővel, így lehetséges a nem-kívánatos nedvesség és szennyeződés gyors, hatékony eltávolítása a palackok felületéről. Ez lényeges szempont a gyártási folyamat következő fázisai előtt, mint például a címkézés, minőség-ellenőrzés, másodlagos csomagolás.

A különleges légborotváknak köszönhetően az áteresztő képesség akár óránként 120 000 palack is lehet. A JetTunnel könnyen integrálható bármilyen meglévő technológiai folyamathoz, és könnyedén kezeli a palackok széles mérettartományát.

A direkt hajtású befúvó rendszer különböző elektromos teljesítménnyel rendelhető, 3,5-90 kW tartományban, megfelelően az Ön kívánalmainak. Ez a hatékony rendszer tiszta, olajmentes levegőt szolgáltat, az energiafelhasználás és annak költségei akár 70%kal is csökkenthetőek a hagyományos, sűrített levegővel működő egységekhez képes.

ELŐNYÖK

  • a nagyteljesítményű befúvó akár 70%kal is csökkentheti a működtetés költségeit
  • Az áteresztő képesség akár óránként 120 000 palack is lehet
  • Higiénikus kialakítás a könnyű tisztíthatóság érdekében
  • Illeszthető bármilyen meglévő technológiai sorhoz
  • Az igényekhez igazodó kialakítás és folyamat tervezés

JetAir Technologies designs and manufactures air knife drying and blow off systems for containers and consumer packaged goods.