Ipari zöldség aprító

Ipari zöldség aprító: a zöldség-, vagy gyümölcsfélék aprításakor a frisseség megtartása, valamint a vitaminok és tápanyagok megtartása döntő fontosságú. Többféle alapanyag feldolgozása esetén az átállításnak és a tisztításnak is gyorsan kell történnie, hiszen az idő szintén legalább ilyen fontos.

50 különböző szeletelési-, vágási lehetőség

A Brunner Anliker GSM MULTICUT 240 elnevezésű berendezése képes óránként akár 600 kg zöldség- és gyümölcsfélét felaprítani, ezért elsősorban készétel szállító cégeknek, saláta gyártó üzemeknek, éttermeknek, különböző intézmények élelmiszer ellátó egységeinek, és egyéb nagyüzemű konyháknak ajánljuk.

A kerámiával megerősített vágó tárcsák irányított vágása (úgynevezett „chef cut”) megelőzi a nedvesség és a tápanyagok elvesztését, valamint biztosítja, hogy a feldolgozott termék hosszú ideig friss maradjon.

A karbantartást nem igénylő indukciós motorral és hajtóművel felszerelt, kerekeken mozgatható. A berendezés képes előállítani hántolt, gyufaszál formájú, íves vágású, ostya, hullám alakú, kocka formájú terméket épp úgy, mint hasábburgonyát és paradicsom szeleteket.

Az ipari zöldség aprító előnyei

  • képes minden olyan alakra, formára vágásra, amelyekre a zöldség feldolgozás során szükség lehet
  • tiszta, vitaminokban és tápanyagokban gazdag végtermék érhető el és hosszú ideig fenntartja a termék frisseségét
  • egyszerűen, folyamatosan működtethető
  • állítható magasság
  • gyors és könnyű a tisztítás átállításkor
https://www.youtube.com/watch?v=eREDiO9o-9s

A svájci Brunner Anliker kiváló minőségü konyhai és ipari aprító és szeletelő berendezések gyártója.