Ipari vákuumos szállítórendszer

Ipari vákuumos szállítórendszer: gyakorta alkalmazzák a mechanikus szállítórendszerek alternatívájaként, amikor a pormentes szállítás vagy az alacsony karbantartás igénye felmerül.

Vákuumos szállítás a legnagyobb áteresztő képesség érdekében

A Piab, piFLOW®i, egy szállítórendszer, amit az általános iparban széles körben, a vegyiparban, néha használnak. Nagy szállítási teljesítménnyel  és kis alapterület igénnyel rendelkezik. Az ipari, vákuumos szállítórendszer egyik fő vonása az, hogy alapja, teljes egészében a COAX® technológia, ami a leginkább energia-hatékony vákuumrendszer.

A piFLOW®i sorozatot teljesen nyitott opcióként alakították ki, hogy a szállítási teljesítmény a legnagyobb legyen, és növelje az egész rendszer kapacitását. A kínált teljesítmény: 4 tonna/óra. A rendszer teljes nyitottsága azonnali leürítést tesz lehetővé, azaz, megnöveli az anyagszállítás teljesítményét.

Előnyei:

  • A felhasznált anyag minősége: ASTM 304.
  • piFLOW®i, telepítése és használata egyszerű.
  • ATEX bizonylatolt por-védelemmel rendelkezik.
  • Antisztatikus szűrővel és tömítésekkel rendelkezik.
  • piFLOW®i, egy költség-hatékony megoldás, amikor nincs szükség higiénés, pl. FDA szabványokra.

Mint a világ számos, legnagyobb gyártójának megbízható partnere, Piab fejleszti és gyártja a vákuum szivattyúk, vákuumos szállító rendszerek és elszívó kúpok egész sorát, az automatikus anyagmozgatási és gyártás automatizálási eljárások széles választékához.