Ipari sous vide (vákuum alatti) főző

Vákuum alatti főző: a hagyományos sütés-főzés során magas hőmérsékleten az oxidáció és a párolgás kedvezőtlen hatással lehet az étel illatára, színére valamint térfogatára is.

Forralás, párolás, keverés és aprítás vákuum alatti főzés során

A Firex High-P elnevezésű vákuum főzője alacsony hőmérsékletű főzésre lett kitalálva, amely összekapcsolja az aprításra és homogenizálásra szabadalmaztatott keverési technológiát a vákuum alatti főző eljárással.

A nyersanyagok mártásokká, szószokká, lekvárokká való feldolgozására kialakított High-P sokféle élelmiszeripari művelethez alkalmas, egy professzionális konyhában nélkülözhetetlen.

A vákuum alatti főző előnyei

  • gyors, biztonságos működés
  • többféle célra alkalmazható
  • magasabb minőségű terméket eredményez
  • nagyon gazdaságos
  • könnyű figyelemmel kísérni és szabályozni a műveleteket

A Firex élelmiszeripari főző és feldolgozó berendezések innovatív vezető gyártója.