Ipari Petri-csésze töltő gép

A hagyományos nagy kapacitású Petri-csésze töltő gépek általában lassúak és sok helyet igényelnek. Kifejlesztettek azonban egy innovatív ipari méretű töltő berendezést, amelynek használata gyorsasága és kompakt kialakítása révén előnyös, így befektetett összeg is hamarabb megtérül a magas minőség fenntartása mellett.

Nagy teljesítményű Petri-csésze töltő többféle csészéhez

Az IQ Designs által gyártott MX sorozat egy flexibilis, többféle Petri-csésze töltésére is alkalmas berendezés, amely helytakarékossága mellett nagy teljesítménnyel képes működni. Egyedülálló kialakításának köszönhetően az MX000 sorozat akár 50%-kal kevesebb helyet foglal el, mint más Petri-csésze töltő berendezések, miközben nagy sebességgel képes dolgozni.

A sorozat különböző kapacitású modelljei széles skálán változnak: 500-tól akár 6000 darabot is képesek óránként megtölteni. Az MX000 sorozat berendezései HEPA szűrővel vannak felszerelve, lehetővé téve a teljesen nyitott fedelű szárítást.

Számos opció teszi lehetővé, hogy az MX000 az Ön igényeinek megfeleljen, többek között lehetőség van fűthető töltőfejjel, egyedi térfogat szabályozóval, és csomagolóval ellátott berendezés vásárlására is.

A gyorsan és egyszerűen cserélhető töltőfejek lehetővé teszik, hogy ugyanazzal a géppel különböző típusú csészéket is használhassanak, maximalizálva a működési időt és hatékonyságot.

Tartósságra és megbízhatóságra tervezték, ezért az MX000 berendezések rozsdamentes acél és alumínium alkatrészekből állnak az erősség és a hosszú élettartam érdekében.

Előnyei:

  • Flexibilis, moduláris Petri-csésze töltő berendezés, akár 6000 db/óra kapacitással
  • Számos opcionális modul, hogy igazodjon az Ön pontos igényeihez
  • 50%-kal helytakarékosabb, mint más, a piacon kapható hasonló berendezések
  • 100%-ban nyitott fedelű szárítás a kiváló minőség érdekében
  • Gyors és egyszerű cserélhetőség teszi lehetővé a különböző típusú csészék használatát

IQ Designs, Inc. develops innovative solutions for laboratory and production environments. The company specializes in petri dish filling machinery.