Ipari páramentesítő, szárító

Ipari szárító páramentesítő: a páramentesítés közép méretű gyártó létesítményekben ijesztő feladat lehet, figyelembe véve a közönséges páramentesítők felállításával és karbantartásával járó erőfeszítéseket. Egy kompakt páramentesítő, amely energia hatékony, könnyű felállítani és karbantartani, nagyban leegyszerűsíti a páramentesítési eljárást, miközben költséget takarít meg.

Páramentesítés közepes méretű üzemekben kompakt, szerviz-barát, energia hatékony technológiával

A  DST Seibu Giken cég RECUSORB RL nevű páramentesítője a Rscusorb R technológiára épülnek. Tartalmaznak egy új generációs jó minőségű szilikagéllel működő D-MAX forgórészt és beépített hő visszanyerő technológiát. A hőt a regeneráló fázisban nyeli el a forgórész, és visszaadja, amikor a belépő levegő előmelegszik és elveszti a nedvesség egy részét.

A kompakt RL egységeket könnyű kiszolgálni a szűrők, a forgórész és a tömítések könnyű hozzáférhetősége révén. Az opciók között van a lineáris teljesítmény szabályozás és a légáram szabályozása frekvenciaváltó segítségével. Alkalmasak a kis és közepes méretű raktárakban a termékek tárolhatóságának meghosszabbítására, megelőzve a páralecsapódást hideg raktárakban és jégcsarnokokban, biztosítva a kívánt nedvességet termelő létesítményekben.

Az RL sorozatú páramentesítők a következő teljesítményekkel alkalmazhatók:

  • RL-60R/LR: 4 – 5 kg/óra*, száraz légáram 850 – 1000 m3/óra
  • RL-71R/ICE/LR: 13 – 17 kg/óra*, száraz légáram 2500 – 3200 m3/óra

*  20 ºC-on, 60% relatív nedvességtartalomnál

Az ipari szárító páramentesítő előnyei

  • Csökkenti az energiaköltségeket, azáltal, hogy a Recusorb hő visszanyerő technológia   alacsony hőmérsékleten adja ki a száraz levegőt
  • Egyszerűsíti a karbantartást a szűrők, a forgórész és a tömítések könnyű hozzáférhetőségével
  • Helytakarékos, nagy teljesítményre képes kis alapterületen
  • Higiénikus és kiválóan ellenáll a korróziónak rozsdamentes acél házzal és panelekkel
  • Könnyű beállítani a vezetékek csatlakoztatásával

A  DST Seibu Giken cég a szárító, páramentesítő berendezések vezető nemzetközi gyártója.