Infravörös pörkölő gép - dió- és mogyorófélékhez

Infravörös pörkölő gép: Kakaóbab és diófélék kisüzemi gyártáshoz a hagyományos pörkölőberendezések nem hatékonyak a nagy kapacitásuk miatt, azonban az elektromos, infravörös pörkölők lehetővé teszik kistermelők számára is a diófélék és a kakaóbab könnyű, gyors és hatékony pörkölését.

Kisüzemi, nagy hatékonyságú elektromos diópörkölő

Az olasz DSC által gyártott ID RED 30 egy nagy hatékonyságú, elektromos pörkölőberendezés kakaóbabhoz és diófélékhez. Az infravörös technológiának és a fokozott szigetelésnek köszönhetően az ID RED 30 kiváló hőteljesítménnyel rendelkezik, csökkentve ezzel az energiafogyasztást és a pörkölési időt.

A pörkölőkamra teljesen számítógép által vezérelt, biztosítva az optimális hőmérsékletet a magok egyenletes, homogén pörköléséhez, miközben kíméletesen, károsodás nélkül mozgatja a terméket. A berendezésbe történő betöltés igény esetén automatizálható.

A pörkölés végén a dió- és kakaóbabszemek a hűtőkamrába kerülnek. A kakaóbabot, pisztáciát és mandulát gyorsan, kíméletesen lehűtik, míg a mogyorót és földimogyoró héját eltávolítják és tisztítják.

A berendezésbe maximum 15 kg nyersanyag tölthető, az átlagos pörkölési idő 20-50 perc, terméktől függően.

Az egész berendezés AISI 304-es rozsdamentes acélból készült a tartósság, könnyű tisztíthatóság és egyszerű karbantartás érdekében.

Infravörös pörkölő előnyei:

  • Számos dióféle és kakaóbab kisüzemi gyártására van tervezve
  • Teljesen automatizált infravörös melegítés a hatékony és egyenletes pörkölés érdekében
  • Rozsdamentes acélból készült, hogy hosszú élettartamú és higiénikus legyen
  • Hordozható, ideális kisméretű sarzsokhoz és szokatlan alkalmazásokhoz
  • Megnövelt hőteljesítmény a jobb energiahatékonyság érdekében

 

DSC s.r.l. (https://www.dsccn.com/) is an Italial supplier, which specializes on small scale equipment for confectionery industry.