A kompakt és tiszta vákuumcsomagolás segít fokozni az élelmiszer termékek minőségét és növelni értékét. Az ipari vákuumcsomagoló gépek eltávolítják az oxigént, megelőzve, hogy a levegőben lévő mikroorganizmusok károsítsák az élelmiszert, ugyanakkor gátolják a baktériumok szaporodását. A vákuumcsomagolás az élelmiszer termékek szavatossági idejét is meghosszabbítja, jobban, mint a hagyományos csomagolási lehetőségek. Ugyanakkor nem könnyű megtalálni azt a berendezést, amely kielégíti a különleges követelményeket, egyben illeszkedik a költséggazdálkodáshoz is.
Az Omega berendezés eljárásának két alapvető szakasza van: csomagolás és vákuum. Az első lépés magában foglalja a termék tömített beburkolását, míg a második lépés a vákuumozás és a transzverzális tömítés. Ráadásul a csomagolás egyik oldala a kamrában záródik, a másik oldala a kamrán kívül.
A csomag forma vagy méret változtatása nem igényel módosításokat a gyártó vonalon, így megengedi a gép folyamatos futását. Ez egyszerre csökkenti a költséget és növeli a termelékenységet.
A Colimatic cég Omega nevű berendezése a betápláló szalagon automatikusan felderíti a termékek jelenlétét és méretét, lehetővé téve a termelési láncba való közvetlen beillesztését. A tömítő rúd alkalmas az anyagok széles tartományához, beleértve a zsugorod anyagokat, alumíniumot, és szabványos fóliákat. Végül ez a modell használható szabálytalan alakú közép- és nagyméretű termékekhez, mint egész hús szeletek, sertés lábak, tésztafélék, gyümölcsök, zöldségfélék, és sütőipari termékek.
Enter description…
Filenév | Filetípus | Fileméret |
---|---|---|
Colimatic_Packaging of MEAT (ALL APPLICATION) - ENG_Brochure.pdf |
![]() |
6.61 MB |