In-line raklap-cserélő

In-line raklap-cserélő: ha a rakományát egyik raklapról a másikra kívánja áttenni, billentés vagy megfordítás nélkül, akkor egy in-line raklap-cserélő elvégzi a feladatot. Ez, az álló helyzetű, raklap-cserélő, olsalsó nyomóerő és a hátratolás együttes alkalmazásával működik.

Toló-rendszer a raklap cseréléséhez és mozgatásához

Toppy bemutatja a Master Inverter raklap-cserélőjét. Kétirányú, továbbító mozgatással, az érdes, fa raklapokról a termékeket át lehet tolni a termelés-barát, sterilizált, műanyag raklapokra. A rakomány két oldali alátámasztásához, két oldalsó, gumi szorító összezár, és megtartja a rakományt. Ezek a lapok gyengéd nyomást fejtenek ki az anyagra a fém hátlappal együtt, és áttolja a rakományt az új raklapra.

Toppy, Master Inverter raklap-cserélője, kézi-vezérléssel ( nyomógombos kezelőpanel) vagy teljesen automatikus vezérléssel (PLC) szerezhető be. Optimális környezeti üzemeltetéshez, rendelkezik egy porelszívó fülkével, ahova a rakomány bekerül. Ezt egy levegőfüggöny árasztja el, amit három ventillátor lapát hoz létre. Két lapát bent van, a harmadik középen. A központi lapát automatikusan igazodik a rakomány magasságához.

A In-line raklap-cserélő előnyei

  • Integrálható logisztikai rendszerekbe, szállítószalagokhoz és egy automata raklap rakásolóhoz.
  • Folyamatos munkaciklus, akár 40 raklap per óra teljesítménnyel.
  • Az átrakó teherbírása: 1000 kg.
  • A legmagasabb, áttolható rakomány: 1700 mm (raklappal együtt).

Toppy (http://www.toppy.it/), mobil és fixen telepített raklap cserélőket, forgatókat és billentőket tervez és gyárt.