Töltő- és kupakzáró gép

Az élelmiszeripari, vegyipari és kozmetikai iparban számos esetben létfontosságú a gyors, pontos és megbízható töltő- és kupakzáró megoldás, amely sokféle folyadékot képes kezelni, beleértve a nagy viszkozitású és habzó termékeket is, különféle palacktípusok esetén.

Nagy kapacitású töltő- és kupakzáró berendezés

Az EFM In-line Monoblokk lineáris töltő- és kupakzáró sorozata áramlásmérő és szervo dugattyús konfigurációban egyaránt elérhető, hogy megfeleljen a vevők igényeinek. Óránként akár 2600 palack kapacitással is üzemeltethető és a modell konfigurációjától függően akár 30 literes kanna töltésére is alkalmas. A holland gyártású In-line Monoblokk, alkatrészei rozsdamentes acélból és szabványosított elemekből készülnek, a hosszú élettartam és a könnyű karbantartás érdekében. Az EFM mérnökeinek távoli gyártói támogatása is elérhető, a teljes nyugalom érdekében a termelés során.

Minden változat Siemens PLC-vel és érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. A termékkel érintkező összes elem rozsdamentes acélból készül, így korróziót okozó folyadékokkal is kompatibilis. A polikarbonát biztonsági burkolat megfelelő védelmet nyújt, és kiváló láthatóságot tesz lehetővé a töltési és zárási ciklus figyelemmel kísérése érdekében. A kupakoló nagy nyomatékú zárást tesz lehetővé és önálló ’Detect and Reject’ rendszerrel ellenőrzi a zárás integritását, ezzel is biztosítva a megfelelő termékminőséget.

Az áramlásmérő változatok Endress & Hauser elektromágneses vagy tömegáram átfolyásmérőkkel vannak felszerelve. Mind az átfolyásmérős kivitel, mind a szervo dugattyús változat palackszámlálóval, illetve egyedi központosító szalaggal és automatizált töltési magasság állítóval rendelkezik.

ELŐNYÖK

  • Kiváló minőségű, szabványosított alkatrészek a könnyű karbantartás érdekében
  • Nagy kapacitású termelés biztosítása
  • Képes a legkülönfélébb terméktípusokkal és eltérő viszkozitású folyadékokkal is üzemelni
  • Opcionális távoli gyártói támogatási szolgáltatás is igénybe vehető
  • Akár 6 töltőfejes opció is rendelhető a maximális teljesítmény érdekében

EFM (http://www.efmbv.nl) is a Dutch manufacturer with a short delivery time for fully automated, small to medium speed, filling and capping machines.