Laboratóriumi diszpergáló gép - in-line

In-line laboratóriumi és félüzemi diszpergáló gép: egyebek között, a kozmetikumok, vegyszerek, élelmiszerek, gyógyszer- és műanyagipari fejlesztőknek olyan laboratóriumi berendezésekre van szükségük, amikkel eljárásokat és termékeket fejleszthetnek, amiket megbízhatóan vihetnek ipari méretű termelésbe.  Diszpergáló berendezések esetében, ez fontos eljárási paramétereket, mint kerületi sebességet, szerszámot és keverőkamra geometriai kialakítását igényli, ami szerkezetileg megegyező az ipari méretű berendezésekéivel.  Ez egy laboratóriumi méretű, testreszabható diszpergáló berendezés, ami a termelés-szintű diszpergáló alkalmazások széles választékához illeszthető.

Egy jól adaptálható, laboratóriumi diszpergáló gép, megbízható léptéknöveléshez

Az IKA Processs-Pilot berendezés, egy változatos és erősen megbízható, in-line, laboratóriumi és félüzemi diszpergáló gép.  Szilárd-folyadék keverésre, homogenizálásra, emulzióképzésre, szuszpendálásra és nedves őrlésre tervezték.  Specifikusan, nagyobb diszpergáló, gépek folyamat-karakterisztikájához való illeszkedésre alakították ki, így az eljárás léptéke megbízhatóan megnövelhető.  Az egységek alkalmasak magas hőmérsékletű, nyomás/vákuum alatti üzemi körülményekre, és koptató felületekkel is.  A számos, különböző munka modul cseréje, gyprs és könnyű, ahol minden egyes modul olyan jelleget ad a gépnek, amire az adott feladatok elvégzéséhez és az adott termék típusához igazodóan, szükség van.  A keverőkkel összehasonlítva, a durva – finom diszperziók széles skálájának előállításához szükséges keverési idő, akár 50%-kal is csökkenthető.

Előnyei:

  • Rugalmasság és könnyed használat–egy gép több alkalmazásra és az eljárások széles választékára használható.
  • Könnyű átváltás specializált funkciójú modulok között, és megbízható léptéknövelés a termelési méretű gépekhez.
  • Alacsony karbantartási igényű mechanikus tömítést használ.
  • Magas hőmérsékleteken is működőképes.
  • Nyomás alatti és vákuum körülmények között is üzemeltethető.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA pilot technology brochure.pdf application/pdf 3.90 MB