IBC edény mosó és szárító

Az IBC edény mosó: sok gyógyszeripari eljárásnál használnak különböző méretű IBC-ket (közbenső ömlesztett anyag tároló). Ezeknek a tárolóknak a gondos mosása és tisztítása fontos mozzanata a magas minőségű gyógyszeripari műveleteknek. Egy saját tartályos nagynyomású mosóval, amely könnyen illeszthető a különböző méretű és formájú konténerek széles tartományához, a mosási ciklus lerövidíthető és a vízfelhasználás nagyban csökkenthető, miközben a tisztítás minősége fokozható.

Teljes mosási és szárítási megoldás gyógyszeripari konténerekhez

Az IWT Pharma cég C-LINE jelű nagynyomású edénymosója egy teljes körű tisztítási megoldás, amelyet célzottan a gyógyszeripar igényei szerint alakítottak ki. A GMP-nek és az FDA-nak teljesen megfelelő C-LINE mosók teljes ciklus-riportot készítenek. Ezt USB csatlakozón át kijelezhető, és/vagy a beépített nyomtatón kinyomtatható. Egy könnyen használható Siemens érintő képernyő HMI (ember – gép interfész) teszi lehetővé a gyors és egyszerű opció kiválasztást.  Teljes ellenőrzést biztosít a mosási folyamaton, beleértve a hőmérsékletet, a víz típusát, a mosószer lehetőségeket és egyebeket.

A nagy tisztító hatás elérése érdekében a mosó akár 70 bar (1015 PSI) nyomással is tud működni, miközben csak 40 liter vizet használ percenként. A víztakarékosságon túl a nagynyomású mosó rendszer a mosási ciklus idejét is jelentősen csökkenti.

Az alapos szárítás HEPA szűrővel felszerelt nagy hatékonyságú légkezelőn előállított forró levegővel történik, a víz maradványok eltávolítására és a mikrobiológiai fertőzés megelőzésére.

A sokoldalúság nagyon fontos, így a C-LINE többféle méretben és formában rendelkezésre áll a konténerek teljes külső és belső mosásához. Gyors zárású csatlakozók teszik lehetővé kiegészítő mosó eszközök bekapcsolását a rendszerbe. A teljesen modul rendszerű kialakítás lehetővé teszi a mosó kamra elhelyezését érzékeny vagy minősített terekben, miközben a technikai alkotórészek távolabb elhelyezhetők.

A IBC edény mosó előnyei

  • A konténerek legmagasabb minőségű tisztítása mindössze 40 l/perc vízfogyasztással
  • A konténerek széles tartományához alkalmazható egység
  • Rugalmas opciók, tartalmazva az átadó ablakok és léghűtők mosását

Nagyon lecsökkenti a mosási ciklusidőket

  • Teljesen megfelel az FDA és GMP követelményeknek, digitális és nyomtatott ciklus-riportot készít.
https://www.youtube.com/watch?v=vz-Q-7B6yPw

Az IWT Pharma automatizált mosó berendezések teljes sorát kínálja a portfóliójában, a gyógyszer és kozmetikai iparra fókuszálva.