Húsipari röntgen detektor

A húsipari röntgen detektor képes kimutatni a szennyeződéseket pl: csirkemellből, csirkehúsból, virsliből, nugetts -ből, darált húsból, szalonnából, halakból, de a sor még hosszan folytatható lenne. Elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi.A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a relatív súly, a számlálás, a csomagolás ellenőrzés, az érvénytelenség ellenőrzése stb. szempontjából is. Különféle modellek állnak rendelkezésre a termékek széles skálájához.

A húsipari röntgen detektor mindig az Ön feladatához optimalizált!

Bemutatjuk az Anritsu fejlett, hosszú élettartamú húsipari röntgen detektor technológiáját. A csúcstechnológiás, nagy érzékenységű röntgengenerátor és érzékelő kiemelkedő érzékenységet biztosít alacsonyabb energiaszinten, így kiváló teljesítménnyel rendelkezik, meghosszabbított életciklus mellett, ezáltal alacsonyabb fenntartási költség mellett.

Az alacsony teljesítményű röntgengenerátor csökkenti a hőtermelést, így nincs szükség hűtőrendszerre, ami 30%-kal csökkenti az energiafogyasztást is. Az Anritsu XR75 röntgenellenőrző rendszer több mint 20%-kal csökkentheti az élettartama alatt a működési költségeket más rendszerekhez képest.

A gyors növekedésre szelektíven tenyésztett brojlercsirkéknek a hús vastagságához képest viszonylag kevesebb csonttömegük van. A fejlett kettős energiájú érzékelővel az Anritsu DualX röntgenellenőrző rendszer megbízható és következetes ellenőrzést végez a baromfitermékeknél. A DualX két különböző röntgenenergiájú jelet elemez, így a rendszer különbséget tud tenni a feldolgozott termék és a szennyeződések között, így nagyobb arányban észleli az alacsony csontsűrűségű csontokat.

Az Anritsu jelfeldolgozási technológiájával és képfeldolgozó algoritmusaival a DualX kiváló szennyeződésérzékelést biztosít a baromfi csontok alacsony sűrűségű típusai esetében. A fejlett DualX technológia csökkenti a téves selejteket és maximalizálja a termelési hozamot a gyártósoron.

A DualX HR nagy felbontású érzékelővel van felszerelve az elkészített képek élességének javítása érdekében. Ez lehetővé teszi a még kisebb méretű és vékonyabb alakú idegen testek (pl. kis csontok, finom fémdarabok stb.) felismerését.

Működése:

Idegenanyag ellenőrzés: Az egyedülálló technológiával számos jelfeldolgozási algoritmus segítségével csak a szennyeződések jeleit dolgozza fel pontosan. Így a szennyeződések, például csavarok, kerámiadarabok, csontdarabkák és gyanták is nagy érzékenységgel észlelhetők a megfelelő algoritmus használatával, a termékek fizikai tulajdonságainak és a csomagok tulajdonságainak megfelelően.

Alakérzékelés:  Az alakot, a területet és a tömeget röntgenfelvételekből elemzi, hogy megtalálja a szabálytalanságot, beleértve a töréseket és a deformált alakot is. A hiányzó töltet is észrevehető.

Hiányzó termék észlelése: A hiányzó termékek ellenőrzésére azoknál a termékeknél van lehetőség, amelyek több különálló egységből állnak, úgy hogy akár a csomagban lévő egyes darabok tömege darabonként változik.

Egyszerű karbantartás: Nincs szükség szerszámra a szállítószalagok és görgők, beleértve az elülső burkolatot és a függönyök eltávolításához/felszereléséhez.

Könnyen kezelhető: Egyszerű, lépésről lépésre történő termékbeállítás. A termékregisztrációs menü leegyszerűsíti a paraméterbeállítási eljárásokat, a lépésről lépésre végig vezetve,  illusztrált utasításokkal.

Könnyen állítható érzékenység: A röntgennel feldolgozott kép a monitoron jelenik meg, ahol az érzékelés jelei grafikusan jelennek meg, így az érzékelési határérték könnyen beállítható.

A röntgen-ellenőrző rendszert úgy tervezték, hogy teljes mértékben biztonságosan működjön.

A detektor előnyei:

  • A vékony, kis sűrűségű csontok megbízható kimutatása.
  • Nagy érzékelési érzékenységet biztosít az átfedő termékek és az érdes felületű termékek vizsgálatához.
  • Minimalizálja a téves selejteket az ömlesztett áru ellenőrzése során.
  • A termék minősége mindig garantált
  • A munkavégzés biztonsága elsődleges szempont, amelynek természetesen megfelel a berendezés
  • Egyszerű működtetés és könnyen érthető érintőképernyő
https://www.youtube.com/watch?v=5ADruGBAaAQ&t=1s

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu KD74 brochure.pdf application/pdf 2.49 MB