Hot-melt címkéző gép

A körbetekert címkékkel kevés hely felhasználásával lehet részletes vagy extra információkat feltüntetni a termékeken. A címkék ráncmentesen vihetők fel a hengeres felületre a hot-melt címkéző géppel, ami ideális kisméretű termékeknél, mint hengeres fémdobozok, üvegek, bögrék. Egyébként a körbetekert címkék pontos felhelyezése meglehetősen munkaigényes.

Lineáris gép körbetekert címkézéshez melegen olvasztott (Hot-Melt) ragasztóval

Az ETIMA cég ML-L/B jelű gépe nagy teljesítményű címkéző, amely előre leszabott papír címkéket pontosan visz föl Hot Melt ragasztó alkalmazásával. Jellemzője a spirális szóró rendszer és óránként csaknem 60 000 egység teljesítményre képes.

Ideális hengeres  fém és üveg tartályokhoz, különösen az ital és élelmiszeripar számára kifejlesztve, 53 és 154 mm átmérők közötti mérettartományban. Használható hengeres élelmiszeripari, gyógyszeripari és kozmetikai termékek körbe ragasztására, akár üveg, akár fém hengeralakú felületre. A címketartó doboz folyamatos utántöltésével igen hatékony termelési egységnek bizonyul. A gép lehetővé teszi selejtező és ellenőrző eszközök integrálását, ellátva a nagyteljesítményű címkézést beépített ellenőrző rendszerrel.

Hot-melt címkéző gép előnyei

  • Hatékonyan kihasznált üzemidő a termelő soron
  • Integrálja a selejtező és ellenőrző funkciókat
  • Kiemelkedő teljesítménnyel növeli a termelékenységet
  • Folyamatos címkézést valósít meg

ETIMA provide specific solutions for any labelling need, providing maximum quality and technology to the production and packaging processes.

Filenév Filetípus Fileméret
Brochure-Etima-ML-L-B.pdf application/pdf 1.35 MB