Higiénikus szárítószalag

Higiénikus szárítószalag: egy szárítószalag, jellemzően, behordja a terméket egy kamrába, egy perforált, vízszintes szalagon, ami átviszi a terméket egy szárító téren, amit több zónára osztanak.

Gondosan szabályozott, nagy áteresztő kapacitású, higiénikus szárító

A Ventilex szárítószalagja egy vízszintes, perforált, rozsdamentes acélszalag, amit tartósságra, higiéniára terveztek. Igény szerint szabályozza a hőmérsékletet és a páratartalmat, a kívánt teljesítménnyel szállít a belépő levegő változó körülményei között is.

Segíti az ipart a jobb minőségű termékek előállításában, szabályozva a környezet hőmérsékletét / páratartalmát, miközben csökkenti az elhasználódást és maximálisra növeli a termelési sebességet. Az élemiszeripari és mezőgazdasági termékek, mint pelyhes, csíkokra vágott, sodrott, téglatest alakú vagy szemcsés anyagok szárítása mellett, felhasználható még különböző vegyipari és gyógyszeripari termékek dehidrálására is.

A szárító kapacitása, mérete és teljesítménye függ a rendelkezésre álló hőátadási felülettől és az adott termékhez tartozó üzemi körülményektől. A hőmérséklet ciklusok és a szárítási idők kombinációja beállítható a végtermék elérendő fizikai tulajdonságai szerint.

A higiénikus szárítószalag előnyei

  • Folyamatos szárítórendszer.
  • Egyenletes és gyengéd szárítás.
  • Alkalmas szemcsés, szálas, előre formázott és sajtolt nedves anyagokhoz.
  • Nagyon energia-hatékony.
  • Minden termékhez optimális idő/szárítási görbék.
https://www.youtube.com/watch?v=3CGtS9pzlyk