Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék mellett a sorozatot a könnyű kezelhetőség és karbantartás jellemzi, ezért ideális alkatrész az Ön folyamatainak maximális hatékonysággal és biztonsággal történő működtetéséhez.

A higiénikus pillangószelepek költséghatékonyak!

A higiénikus pillangószelepek költséghatékonyak (más szeleptípusokhoz, pl. együlékes szelepekhez képest), könnyebbek és egyszerű kialakításuk miatt gyakran kevesebb alátámasztást igényelnek. A Pentair Südmo higiénikus pillangószelepei higiénikus folyamatokban az áramlás elszigetelésére vagy szabályozására használhatók. A zárómechanizmus tárcsa alakú, a működés egyszerű elzárást tesz lehetővé. A Pentair Südmo számos olyan opciót kínál, amelyek lehetővé teszik az elzárószelepek felügyeletét és vezérlését a vezérlőrendszeren keresztül, beleértve a legkorszerűbb IntelliTop 2.0 vezérlőegységet.

A Südmo K 580 / K 660 / K 680 higiénikus pillangószelepeket a feldolgozóipar minden szegmensében alkalmazzák. Átfogó szelepcsaládunkban kézi és pneumatikus működtetési lehetőségek egyaránt megtalálhatóak.

A Pentair Südmo higiénikus elzáró pillangószelepeit a feldolgozóiparban használják, beleértve a sörfőzést, az italgyártást, a gyógyszeripart, a vegyipart, a kozmetikai és élelmiszeripart.

A higiénikus pillangószelep előnyei

  • Bevált és robusztus technológia
  • Kézi vagy pneumatikus működtető
  • A szeleptárcsa tengelye és a ház karimája közötti csúszócsapágy kisebb kapcsolási súrlódást és optimális központosítást biztosít
  • A burkolat jelölése az anyag, a méret és a nyomásérték könnyű azonosítását teszi lehetővé
  • Különböző csatlakozási lehetőségek
  • Ideális szelepvezérlés a Südmo IntelliTop 2.0 segítségével