High containment mintavevő

High containment mintavevő: Egy zárt rendszerben működő rendszerből értékelhető mintát venni nem egyszerű, különösen akkor, ha érzékeny, esetleg környezetére veszélyes anyagról van szó. A mintavétel könnyen megszüntetheti vagy ronthatja a rendszer containment szintjét, ami hatással lehet a termék minőségre, vagy a rendszerből kikerülő anyag jelenthet egészségügyi kockázatot emberéletre vagy a környezetre.

Zárt rendszerű mintavétel a containment veszélyeztetése nélkül

Az Andocksysteme ASAM mintavevője az első a gyógyszer- és vegyiparban, amely képes mintát venni a zajló folyamatból a high containment követelmények megtartásával. A mintavevő két részből áll, egy-egy félgömbből. Az aktív része egy tőkarimával szilárdan ahhoz a tartályhoz csatlakozik, amelyből a mintát vesszük. A  passzív része egy osztott szeleppel felszerelt, a mintát befogadó tartály. Ez a tartály a minta kiértékelésekor egy kesztyűs izolátor dobozhoz is csatlakoztatható. Az elérhető containment határérték (OEL) < 0,01 µg/m3. A szennyezés mentes ASAM mintavevők közvetlenül beépíthetők szárítókra, keverőkre, silókra, termék csövekre és más a folyamathoz tartozó tárolókra. Az osztott szelep felek speciális PTFE tömítései lehetővé teszik SIP és CIP alkalmazások használatát, egy külön szerszám segítségével.

Az ASAM high containment mintavevő előnyei

  • Biztosítja a termék minőségét, megóvva azt a környezeti hatásoktól
  • Fenntartja a biztonságos és fertőzésmentes munkavégzés körülményeit
  • Biztonságosan adja át a mintát a kesztyűs izolátor dobozban végzett vizsgálatokhoz
  • Könnyű használni, beépített biztonsággal
  • Hatékonyan tisztítható (SIP és CIP)

 

Az Andocksysteme a zárt rendszerű, conatinment elvárásoknak megfelelő ömlesztett anyag tárolás, kezelés, valamint dokkoló szelep megoldások specialistája.