Hidrogén-peroxidos fertőtlenítő rendszerek - kompakt

Hidrogén-peroxidos fertőtlenítő : A H2O2 száraz ködként történő alkalmazása biztonságos és hatékony mikrobiológiai tisztítást biztosít a kritikus területeken.  Ilyen terület lehet a biotechnológiai iparban, a gyógyszeriparban és az olyan iparágakban, ahol a legmagasabb szintű sterilitás alapkövetelmény. Vajon ez a kompakt fertőtlenítő rendszer Önnek is jó szolgálatot tehet?

A mikrobáknak kitett felületek teljes fertőtlenítése

A belga SolidFog nevű partnerünk által kifejlesztett és gyártott DosyMist berendezés H2O2 porlasztását végzi kontrollált körülmények között, így biztosítva a levegőn keresztül történő fertőtlenítést.  Ezzel megakadályozza a baktériumok növekedését a felületeken, szűrőkön, szerkezeti anyagokon és berendezéseken. A DosyMist egy kicsi, mobilis, könnyen kezelhető egység orvosi minőségű acél kivitelben, melynek irányítását egy Siemens PLC szabályzó végzi, a konzisztens eredmények elérésének érdekében. A rendszer 2 m3-től akár 750 m3 -es térfogatú terekben is alkalmazható. A legnagyobb felhasználók közé a gyógyszeripari, mezőgazdaság- és élelmiszeripari gyártók, valamint az egészségügyi intézmények, nyilvános és ipari helyiségek, valamint kutató laboratóriumok tartoznak.

Hidrogén-peroxidos fertőtlenítő előnyei:

  • Teljes fertőtlenítést biztosít a széles-hatásspektrumú biocid hatékony diszperziójával
  • A felhasznált köd alacsony koncentrációjú, nem veszélyes és nem hagy nyomot maga után, fenntartva ezzel a biztonságos környezetet
  • Időtakarékos, mivel nem igényel semmiféle előkészítést
  • Nem-korrozív, környezetbarát hatóanyag permetezésével védi a munkafelületeket
  • A berendezés CE-tanúsítvánnyal rendelkezik és kompatibilis a 21CFR PART11 irányelvvel

A Solidfog Technologies a felület-fertőtlenítési megoldások szakértője a gyógyszeripari és biotechnológiai szakterületen.