HFFS csomagológép lapos tasakokhoz

A hagyományos, kisebb tasakok töltésére szolgáló HFFS csomagológép -ek induló vállalkozások számára szűkebb tasaktípus választékkal tervezettek, a beruházás gyors megtérülése érdekében.

Alapgép szilárd és folyadék termékek csomagolására lapos tasakokba

A Bossar Packaging B1400 alapgépe egyedülállóan sokoldalú HFFS (horizontal form fill and seal – vízszintes tasak formázó, töltő és záró) gép, amelyet különféle lapos tasakok készítésére és folyékony vagy szilárd tartalommal való töltésére terveztek.

A robusztus kialakítású B1400 típusú csomagológép hagyományos bütykös meghajtású szállító rudas rendszert használ, melyet mechanikusan vezérelnek. Ezáltal a működés megbízható, a karbantartás és beállítás egyszerű. Az üzemi zajszint kevesebb, mint 80 dB.

A B1400 gép percenként 110 tasakot képes tölteni maximum 400 ml tartalommal. Két töltőállomással is felszerelhető, így percenként akár 220 tasak is tölthető.

A rugalmasság a B1400 gép legnagyobb ereje. A lapos tasakok három vagy négy oldalon hegesztettek, duplák lehetnek, tetejükön a felfüggesztéshez lyukkal vagy nyitáskönnyítő perforációval ellátottak lehetnek, a termék alakját felvevő kialakítás vagy nedves törlőkendő csomagolás is elérhető.

A fólianyújtó egység szélesre nyitja a tasakot, ezáltal a töltési mennyiség 400 ml térfogatig növelhető.

HFFS csomagológép előnyei:

  • Többféle tasak tölthető egy géppel
  • Szélesre nyitó mechanizmus nagy töltéstérfogatot eredményez
  • Duplikált opcióval 220 tasak/perc töltési kapacitás
  • Robusztus mechanikus felépítés hosszú élettartam és kevés állásidő érdekében
  • Töltés mennyiség maximum 400 ml
https://www.youtube.com/watch?v=i8xLAbyPSUI

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.