Hengeres kompaktor brikettálásához

Hengeres kompaktor: a faszénpor két, egymással szemben forgó henger közötti sajtolását brikettálásnak nevezzük.

Hatékony kompaktor a faszénpor brikettálásához

A Hosokawa Alpine, Kompaktor HK berendezést a faszénpor brikettekké sajtolására terveztük.

A két henger összeszorítását mechanikus rugók végzik, így a berendezés flexibilisen reagál a változó terhelésre. Ennek köszönhetően a berendezés kifejezetten jó ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik.

A Hosokawa Alpine a Hengeres kompaktor -t két változatban gyártja: ezek a HK 150 és HK 200 típusok. Mindkét berendezés 400 mm-es hengerátmérővel, 150 és 200 mm-es hengerszélességgel, és 1 illetve 2,5 t/h teljesítménnyel rendelkezik.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NWhgmWjNQfg

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.