Hajtogató csomagoló gép - nagy sebességű

Karamellák és más rágós cukorkatermékek nagy mennyiségű előállításakor a nagy átviteli sebesség és a magas minőségű csomagolás elengedhetetlen. Egy korszerű ikersoros formázó, vágó és hajtogató csomagoló gép felhasználásával a modern kezelési és elutasító rendszereknek köszönhetően javulhat a gyártás sebessége, hatékonysága, valamint a termékek minősége.

Ikersoros formázó és csomagoló karamellák és rágógumik nagy mennyiségű előállításához

A Theegarten Pactec U1-DCW egy tömegtermelésre fejlesztett formázó és hajtó csomagoló, amely kifejezetten karamell, rágógumi és rágós cukorkák tömeges előállítására szakosodott gyártósorok számára lett kifejlesztve.

Az innovatív ikersoros rendszernek köszönhetően, két termékdarabot egyidejűleg vág kettős késsel, becsomagolja egy kétsávos csomagolófej segítségével, majd le is zárja. Az U1-DCW igényeinek megfelelően alsó, boríték-vagy oldalhajtásos módon is képes csomagolni. 38mm x 25mm x 15mm termékméretig képes befogadni, külön kérésre akár speciális méretekkel is.

Átviteli sebesség akár 2000 darab percenként. A szervovezérlés biztosítja a megbízhatóságot és nagy teljesítményt, csökkentett zajjal a hagyományos mechanikus vezérléshez képest.

A gép párosítható szakaszos adagolóval és méretezővel (kemény és lágy karamellák előállításához), vagy préselővel és hűtőalagúttal (rágógumik, és rágós cukorkák készítéséhez).

Az U1-DCW automatikus illesztő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gépet nem kell megállítani a csomagolótekercs cseréjéhez. Felhasználható csomagolóanyagok a viaszpapír, a celofán és a bevonatos alumínium / papír.

Hajtogató csomagoló gép előnyök:

  • Az ikersávos kialakítás lehetővé teszi a lehető legnagyobb sebességet tömegtermeléshez
  • A szervovezérlés csökkenti a zajt és növeli a megbízhatóságot
  • A hozzáférhető kialakítás csökkenti a karbantartáshoz és tisztításhoz kapcsolódó állásidőt
  • Párosítható méretezővel és préselővel, igényeinek megfelelően
  • Egyszerű, egyfelhasználós kezelés és felügyelet az érintőképernyős HMI-n keresztül

 

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.