Habosító gép alacsony viszkozitású közegekhez

Habosító gép alacsony viszkozitású közegekhez: számos ipari eljárás és termék igényel egy konzisztens habot, nagyon egyedi és szorosan szabályozott jellemzőkkel.  Élelmiszer gyártástól, a szőnyeggyártáson át a vegyiparig, a termék minősége szempontjából alapvető fontosságú egy konzisztensen levegőztetett alap előállítása.  A megbízható habképzés biztosítása érdekében, automatikus gázadagolással, sűrűség szint kijelzőkkel és egyéb, testre-szabott jellemzőkkel rendelkező berendezést igényel az Ön adott eljárása.

Pontosan keveri, és habosítja az élelmiszeripari és nem élelmiszeripari összetevők széles választékát.

A Hansa Mixer, Eco-Mix berendezése, két elkülöníthető változatban szerezhető be, az egyik az élelmiszeripar, a másik, a nem élelmiszeripar számára, mint a műanyagok és vegyszerek feldolgozása. A berendezések alapvetően azonosak az élelmiszeripari változattal, amennyiben a tervezési opciók megfelelnek az élelmiszeripari szabványoknak és szabályozásoknak.  Az Eco-Mix, egy keverő és levegőztető / habosító berendezés, szivattyúzható folyadékok kezeléséhez,  amit rugalmasságra, pontosságra és hatékonyságra terveztek. Számos opció létezik az egyedi keverőfejek, áramlás érzékelők, tisztító rendszerek, tömítések, szabályozó rendszerek és monitorok beépítéséhez.  A rendszerek automatikus gázadagolást tesznek lehetővé, ami pontosan megfelel a receptúrájának.  A levegő térfogatát / a hab súlyát, digitális kijelző mutatja.  Kiegészítő, külső szivattyúk és csővezetékek csatlakoztatásához kiépítések állnak rendelkezésre.

Habosító gép előnyei:

  • A változatok teljes mértékben megfelelnek az élelmiszeripari, valamint az általános ipari, higiénés szabványoknak.
  • Az adott típustól függően, a kimenő teljesítmény-tartomány: 20 – 1.200 kg per óra.
  • Termék-specifikus tengely-tömítések.
  • Jó minőségű alapberendezés, automatizált, számítógépes folyamatszabályozással a levegő térfogatának szabályozásához.
  • Az egyenletes habsűrűséget az automatikus gázadagolás biztosítja.

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.