Gyógyszeripari Palacktöltő Gép

A gyógyszeripari palacktöltő gép -eknek nagy sebességgel kell működniük, miközben fenntartják a higiénikus egészségügyi feltételeket. A bemérésnek pontosnak és megbízhatónak kell lennie, alacsony karbantartási költségek mellett.

Lineáris gyógyszeripari palacktöltő gép

A BRAM-COR cég FFIL jelű palacktöltő gépeinek előnye a lineáris hidraulikus körök alkalmazása, amelyek állandó értéken tartják paramétereit a működés közben. A minőségi rozsdamentes acél berendezés zavarmentes működést, hosszútávú megbízhatóságot és alacsony karbantartási költségeket biztosít.

A palackokat szállítószalag táplálja be a mechanikus pozícionálóhoz, amely a töltőállás alá igazítja őket. A töltőcsonkok lecsúsznak a palackok szájához. A töltőcsonkok kialakítása megakadályozza a habképződést nagy töltési sebességnél is. A betöltés után a töltőcsonkok felemelkednek, a palackok pedig kicsúsznak a töltőállás alól.

Teljes palacktöltő sorok állíthatók elő mosógéppel, kupakoló és kupakrányomó géppel, címkézőgéppel és szállítószalagokkal való összekapcsolással.  Az automata áramlásmérők 99%-nál nagyobb pontosságot biztosítanak. Tiszta gőz használatával alapos sterilizálás valósul meg.

A BRAM-COR lineáris töltőgépek 50-től 1000 ml-es üveg és műanyag palackok töltéséhez alkalmazhatók. Legnagyobb teljesítményük óránként 12 000 palack.

Előnyei:

  • Teljesen automatizált palacktöltés
  • Óránként akár 12000 palack teljesítmény
  • 50 és 1000 ml közötti méretű palackokat képes fogadni
  • Nincs habzás nagy sebességnél sem

BRAM-COR (https://bram-cor.com) is developing and manufacturing water treatment systems. Also the company manufactures pharmaceutical processing, filling and packaging technology for liquid/sterile drug and viscous products.