Gyógyszeripari címkézőgép fiolákhoz

A kisméretű hengeres üveg palackokat vagy fiolákat főleg vakcinákhoz és más injekciós tűbe felszívandó gyógyszer folyadékokhoz használják. Ezeket a fiolákat föl kell címkézni, hogy szolgáltassák a pontos információt a termékről. Ugyanakkor kerek tárgyak címkézése különösen idő és munkaerő igényes művelet, ilyen helyeken lehet jó megoldás egy gyógyszeripari címkézőgép.

Gyógyszer üvegcsék és fiolák könnyű és gyors címkézése

Az Etima cég MR-H jelű gépét külön a bio-gyógyszeripari szektor számára, hengeres fiolák, és tubusok címkézésére alakították ki. Biztosítva az egyszerűséget és megbízhatóságot, címkéz, felügyel, elvégzi a szükséges adatkezelést, hogy megfeleljen bármely vevő igényeinek. Óránként 18 000 egység kibocsátására tervezve, ez a felhasználó barát gép minden vevő igényeinek kielégítéséhez beállítható.

A NOVEXX címkéző fejekkel felszerelt ETIMA PHARMA MR-H nagy teljesítményű és képes a folyamatos, 24 óra / 7 nap működésre. Fejlett technológiája lehetővé teszi a könnyű termék felügyeletet, szerializációt és OCR/OCV nyomtatást. Az Optikai Karakter Felismerő (OCR) és Optikai Karakter Igazoló (OCV) rendszer szoftvere felügyeli és megerősíti a szöveg olvashatóságát és minőségét.

Gyógyszeripari címkézőgép előnyei

  • Megbízható és egyértelmű beilleszkedés csomagoló gépsorokba
  • Működik off-line vagy tálcáról tálcára rendszerben, gyors és könnyű felszereléssel
  • Kis karbantartási költséggel csökkenti a kiadásokat
  • A NOVEXX címkéző fejek és az innovatív kialakítás egyszerűvé és könnyűvé teszi a működtetést

ETIMA provide specific solutions for any labelling need, providing maximum quality and technology to the production and packaging processes.