Gravitációs keksz betöltő

A függőlegesen egymásra rakott kekszek csomagolása a jó minőségű terméket kisebb mennyiségben gyártóknál mindennapos módszer. A hagyományos gravitációs egymásra rakó rendszerek egyes kekszféleségeknél kialakításuk korlátai miatt alkalmatlanok lehetnek. Egy modern, teljesen állítható gravitációs keksz betöltő rendszer nemcsak a keksz és más hasonló termékek kíméletes kezelését teszi lehetővé, hanem megkönnyíti a gyors termékcserét, megengedi többféle termék típus halmozását egyetlen töltő megoldással.

Függőlegesen halmozó töltő keksz csomagoláshoz

A FourPack cég  PGL jelű gravitációs töltője egy teljesen állítható keksz egymásra rakó megoldás csomagoló gépek számára.

A PGL termék terelő sínjei 304 jelű rozsdamentes acélból vannak, és minden egyes termék  egyedi alakjához tökéletesen beállíthatók. Termékváltáskor a terelősínek pontos beállító eszköze igazodik a különböző keksz vastagságokhoz.

A terelők a gravitáció segítségével képezik a rakatot. A betápláló konvejor egyszerre csak egy kekszet tol be.  Az egymás után következő betolások száma határozza meg a végső rakatot és így a csomagolási egység méretét.

A kíméletes esési magasság azt jelenti, hogy a PGL még a legjobb minőségű, legkényesebb kekszfélékhez is használható, amelyek függőleges rakat csomagolást igényelnek.

Gravitációs keksz betöltő előnyei:

  • Rendkívül sokoldalú megoldás, gyorsan illeszthető sokféle termékhez
  • Rozsdamentes vezető sínek és tartók a kevés karbantartás és könnyű tisztítás érdekében
  • Alacsonyabb költségű a mechanikus rakatolással összehasonlítva, kíméletes kezeléssel
  • A csomagolási adag változtatása egyszerű, a tárolók cseréjével

 

Four Pack (http://www.fourpack.it/?lang=en) Is an Italian company specialized on full handeling and packaging lines for bakery products, such as cookies, rusks, biscuits and rice wafels.