GMP mosó

A GMP mosó: egyes gyártási tételek közötti keresztszennyeződés kiküszöbölése érdekében a termékkel érintkező részek megfelelő tisztítása alapvető fontosságú a gyógyszeripari termelésben. Egy teljesen automatizált alkatrész mosó ideális megoldás, amely csökkenti az alkatrész tisztítás miatti holtidőt és javítja a tisztítási eredményt. Ezen túl, gyorsítja a beruházás megtérülését a munkaerő igény csökkentése és a javuló teljesítmény által.

Költség kímélő alkatrész mosó megoldás, rugalmas opciókkal

Az IWT Pharma cég 300-as sorozatú gépei megoldást jelentenek a termékkel érintkező alkatrészek széles tartománya számára (COP). Speciálisan a gyógyszeripar részére tervezve túlteljesítik a vonatkozó szabványok követelményeit, mint a GAMP5, cGMP, ASME-BPE, ISPE irányelvek, és FDA (beleértve 21CFR 11. rész).

A 250, 500, és 1000 literes kamra méretekkel rendelkezésre álló 300-as sorozat a legnagyobb rugalmasságot ajánlja, 3 féle vízellátást, gőzzel vagy villamos árammal való vízfűtést, és injekciós vízzel (GMP WFI) való öblítést. Választható az öblítő víz vezetőképesség vizsgálata, a HEPA szűrős szárító modul, amelyekkel teljes mosás – szárítás ciklus valósítható meg kevesebb idő alatt, csökkentve a két ciklus közötti holtidőt.

Biztosítva van a teljes GMP és FDA megfelelőség, UDB csatlakozón át letölthető vagy beépített nyomtatóval kinyomtatott ciklus-riport révén. A keresztszennyeződés elkerülésére irányuló fokozott erőfeszítések következtében nincs érintkezés a mosó kamrába belépő szennyezett, és a kilépő alkatrészek között. Siemens gyártmányú színes érintő képernyő könnyíti meg a kezelő számára a működtetést, akár 30 testreszabott mosó programmal, amelyek az alkatrészek és szerkezeti anyagaik széles tartományához választhatók.

A 300-as sorozat egységek tartalmazzák a felhasználó egyedi adottságaihoz illeszkedően kialakított kosarakat is. A mérnökök úgy alakítják ki a kosarakat, hogy az alkatrészek találékony és gyors elhelyezése révén a legnagyobb teljesítmény legyen elérhető, a teljes leüríthetőség és a termékkel érintkező legeldugottabb részletek teljes átmosása megvalósuljon.

A GMP mosó előnyei

  • Testre szabott berakó kosarak a hatékonyság és a tökéletes eredmény érdekében
  • Akár 3 féle különböző vízellátás, 2 különböző ürítő vezeték
  • Opciók között a HEPA szűrővel ellátott szárító rendszer és öblítő víz vezetőképesség ellenőrzés
  • Teljes FDA és GMP megfelelés
  • Fokozott keresztszennyeződés megelőző rendszerek
https://www.youtube.com/watch?v=sSal3iOTvcM

Az IWT Pharma automatizált mosó berendezések teljes sorát kínálja a portfóliójában, a gyógyszer és kozmetikai iparra fókuszálva.