GMP kamrás mosó

A GMP-konform kamrás mosó: termékkel érintkező kisebb alkatrészek tisztítása mindig kihívást jelentett, és a hagyományos kézi tisztítás az optimálisnál gyengébb eredménnyel jár. A gyógyszer hatóanyagokkal való érintkezés kockázatán túl, a forró víz, a tisztító vegyszerek és az elnyújtott tisztítási idők növelik a dolgozók egészségi és biztonsági kitettségét. A dedikált, önálló automata alkatrész mosó csökkenti a kockázatokat. a tisztítási ciklusidőket és javítja a tisztítási teljesítményt.

Hatékony COP alkatrész mosó gyógyszeripari gépekhez

Az IWT Pharma cég 200-as sorozatú alkatrész mosóit a gyógyszeripar legnagyobb igényű tisztítási szabványainak megfelelően alakították ki. Túlteljesítik a legigényesebb ipari szabványok követelményeit, mint a GAMP5, cGMP, ASME-BPE, ISPE irányelvek, and FDA (beleértve 21CFR 11. rész).

A 200-as sorozatú alkatrész mosók rugalmassága azt jelenti, hogy különböző formájú, méretű és szerkezeti anyagú tárgyak kezelhetők ugyanabban az egységben. A berakó kosarakat a felhasználó igényei szerint testre szabják a legjobb hatékonyság és legnagyobb teljesítmény érdekében.

A 200-as sorozat gépei 500, 1000 és 1400 literes kamra méretben érhetők el, az igényeknek megfelelően, és akár 30 testre szabott mosó program választható, amelyekben minden paraméter beállítható, úgy, mint a víz típusa, hőmérséklete, a mosószer alkalmazása, az öblítés és egyebek.

A keresztszennyeződés elleni rendszabályok erősek, beletartoznak a reteszelt ajtók, a biológiailag is záró tömítések, amelyek biztosítják a tisztított alkatrészek teljes elkülönítését a belépő szennyezett tárgyaktól. Teljes cikus-riport készíthető elektronikusan, USB csatlakozón át letöltve, vagy a beépített nyomtatón kinyomtatva. Siemens gyártmányú színes érintő képernyő HMI teszi könnyűvé a mosó ciklusok működtetését és ellenőrzését, csökkentve a kezelő munkaterheit.

A berakó kosarakat könnyű csatlakoztatni a szabadalmaztatott felfújható tömítéssel működő gyors zár rendszerrel, hogy gyorsan megtörténhessen a be- és kirakás. A 3 féle víz töltés és a kompakt kivitel révén a 200-as sorozatú gépek kevés kezelést, a kezelő nagyobb biztonságát és csökkentett üzemeltetési költségeket nyújtanak, miközben fenntartják az iparban vezető tisztítási teljesítményt.

A GMP-konform kamrás mosó előnyei

  • Többféle, az igényekhez illeszkedő kamra méret
  • A 30 testreszabott mosó program teljes ellenőrzést nyújt
  • A felhasználó igényeihez tervezett berakó kosarak, a legnagyobb hatékonyság és teljesítmény érdekében
  • Fokozott rendszer szintű törekvés a keresztszennyeződés megelőzésére
  • Teljes FDA és GMP megfelelés
https://www.youtube.com/watch?v=gA_fJ9kbyig

Az IWT Pharma automatizált mosó berendezések teljes sorát kínálja a portfóliójában, a gyógyszer és kozmetikai iparra fókuszálva.