GMP homogenizáló és emulzióképző rendszer

Master Plant  GMP homogenizáló és emulzióképző rendszer: mások mellett, a gyógyszergyártók olyan eljárási, keverő berendezéseket igényelnek, amik teljesítőképesek, rugalmasak és egyszerűen karbantarthatók. Megbízható, felhasználó-barát gépek által előállított, pontos keverékek nyugodt gondolatmenetet, gondmentes üzemeltetést kölcsönöznek az üzemigazgatóknak, amire az eljárásaik más területeinek javításához van szükségük. Ez az alacsony karbantartási igényű, könnyen tisztítható rendszer, lehetővé teszi a szilárd anyagok és folyadékok közvetlen beadagolását, a tartály tartalmának összekeverését és diszpergálását, a termék fűtését vagy hűtését, és a vákuum vagy nyomás alatti termelést..

Egy sokoldalú keverő rendszer, pontos, reprodukálható eredményekkel és biztonságos üzemeltetéssel

Az IKA, Master Plant homogenizáló és emulzióképző rendszerét kiemelten, a gyógyszeripar termelési, keverési igényei kielégítésére tervezték, de hasznosnak bizonyult az élelmiszer-, ital-, kozmetikai és vegyipar számára is.  Számos, cserélhető keverőfejjel áll rendelkezésre, függően az eljárástól és a kívánt eredményektől.  Mindegyik keverőfej fűthető vagy hűthető, amivel a termék hőmérséklete a keverési eljárással egy időben, szabályozható. Rugalmas PTFE lehúzópengék mozognak együtt a keverőfejekkel, és megakadályozza a terméknek a tartály falára tapadását. Akár 100.000 mPas viszkozitású anyagok is feldolgozhatók.  Az egységek teljesen leüríthetők kiegészítő szivattyúzás nélkül, és 10 – 4.000 liter befogadóképességgel állnak rendelkezésre.

A GMP homogenizáló és emulzióképző rendszer előnyei

  • A csomóképződést az adalékok diszpergáló kamrába történő közvetlen adagolása akadályozza meg.
  • Lehetséges a CIP tisztítás és a teljes üzem sterilizálása, gőz felhasználásával.
  • Alacsony karbantartási igény.
  • Cserélhető diszpergáló szerszámok.
  • A keverőfej fűthető vagy hűthető-hőmérséklet-szabályozással csökkenti a feldolgozási időigényt.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA Master Plant brochure.pdf application/pdf 1.32 MB