Gazdaságos diszpergáló gép emulziókhoz

Gazdaságos diszpergáló gép: közepes viszkozitású és viszonylag egyenletes szemnagyságú termékek esetében, mint méz, krémek és néhány műanyag, hasznos egy alacsony költség-szintű keverőgép, az egyenletes diszperzió biztosítása céljából.  A leghatékonyabb termelőüzemek hasznát veszik az ilyen gépeknek, a folyamatos gyártási eljárásoknál, az alapterület minimálisra csökkentése és a kettős, keverés és szivattyúzás / szállítás funkció révén.

Egy hatékony alapgép, szállító szivattyú funkcióval is és alacsony költséggel.

Az alacsonyabb árú, ULTRA-TURRAX UTL 1000 gépek, különösképp több funkciósak, és ezeket, akár néhány ezer mPa viszkozitású, folyadék és szilárd anyagok, mint méz, műanyag paszták és krémek keveréséhez, diszpergálásához (emulzióképzés / szuszpendálás) és homogenizálásához használják. A keverendő összetevőket a belépő csatlakozáson keresztül adagolják a gépbe. Az anyagokat a gép, keveri, homogenizálja, majd a terméket a kiadó csatlakozáson keresztül leüríti. A gép nem önfelszívó, de akár 20 méteres szállítási magassággal bír.  Az egységek rendelkezésre álló szállítási teljesítmény-tartománya: 4.800 – 125.000 liter per óra.

A gazdaságos diszpergáló gép előnyei

  • Alacsony költség.
  • Szivattyúzási funkció, akár 20 méter emelési magasságig.
  • Folyamatos eljárás.
  • Szilárd és folyékony alapanyagokat emulzifikál, és homogenizál.
  • Akár több ezer mPa viszkozitású keverékeket is feldolgoz.

 

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.