Függőleges kartondobozoló

Függőleges kartondobozoló: egy kartondobozoló megoldás, amit folyamatos vagy szakaszos üzemmódban üzemeltethet, függően a kartondobozoló alkalmazástól, és legnagyobb sebessége akár 100 darab termék per perc is lehet.

Fél-automatikus, függőleges kartondobozoló megoldás, ami alkalmas folyamatos és szakaszos üzemeltetésre

A Romaco Promatic, BIPAK, függőleges kartondobozoló, megbízható, rugalmas és sokoldalú kartondobozoló megoldás, ami folyamatosan vagy szakaszosan üzemeltethető, függően a kartondobozoló alkalmazástól. A szokványos, Bipak típus, egy fél-automatikus berendezés. Felszerelhető az automatikus adagoló egységek széles választékával, hogy átalakítsuk egy teljesen automatikus kartondobozoló géppé. Úgy terveztük, hogy nagy hatékonyságú tömegtermeléssel hozzon függőleges helyzetbe olyan termékeket, mint fiolák és poharak.
A folyamatos mozgású vedd és tedd egységgel végzett automatikus adagolás, (legnagyobb sebessége 100 darab termék per perc), garantálja a termékek függőleges helyzetét. Súlya: 800 – 2800 kg, függően a gép típusától.

A függőleges kartondobozoló előnyei

  • A kiegészítő eszközöket, mint termék-biztonsági rendszerek, egyszerűen lehet beépíteni.
  • Akár 100 db karton percenként, automatikus üzemmódban.
  • Venturi vákuum egység csökkenti minimumra a zajszintet.
  • Automatikus termékadagolás a folyamatos mozgású vedd és tedd egységgel.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.