Függőleges golyósmalmok a csokoládé finomításához

A golyósmalmokkal rendkívül finom szemnagyságú porok állíthatók elő, és keverhetők. Mind a függőleges, mind a vízszintes golyósmalmokat használhatjuk a csokoládék és más kakaó termékek finomítására. Egy függőleges golyósmalom előnye, a kisebb alapterület és a nagyobb hűtőköpeny.

Hatékony csokoládé-finomítás

A Royal Duyvis Wiener (Probat Food) , csokoládé-finomításra használt golyósmalmai kiváltották a hagyományos, munkaerő-igényesebb gyártási módszereket, bevezetve a Choc-1250 és Choc-1500 berendezéseket: kényelmes és gazdaságos megoldások a vegyes termékek, bevonatok, töltelékek és terítékek folyamatos finomításához.

A csokoládé-finomításra használt golyósmalmok tökéletesek a kakaótermékek előállítására, köszönhetően az integrált elő-leverő és golyósmalom finomító rendszernek. Mind a Choc-1250, mind a Choc-1500 golyósmalom garantálja a magas termelési rugalmasságot, gyorsmegtérülési időt és a termék kiváló minőségét. Valamennyi golyósmalom energia-hatékony, ami biztosítja a termék alacsony hőmérsékletét.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Egyszerű termékváltás.
  • Teljesen automatikus üzemeltetés.
  • Alacsony energiaszámlák.
  • Nincs karbantartási költség.
  • Alacsony kopás.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.