Formuláló és Keverőtartály - gyógyszeripar

A gyógyszerkészítmények formulálásánál használnak helyhez kötött és mozgatható folyadék tartályokat. A formuláló és keverőtartály berendezéseknek is bírniuk kel a nagy belső nyomást miközben lehetővé teszik a gyors munkavégzést. Kialakításuk megfelel a gyógyszergyártás fertőzésmentességre vonatkozó szabványainak és a jó gyártási gyakorlatnak.

Előkészítő Tartályok Gyógyszerformuláláshoz

A BRAM-COR cég sokféle oldótartályt gyárt. A tartályok AISI 316L jelű rozsdamentes acélból készülnek, szigorúan betartják a PED (nyomástartó edény szabvány) szabályait és ASME „U” (amerikai mérnöki társaság) bizonylattal rendelkeznek.

A formuláló tartályok elengedhetetlen részei minden gyógyszeripari előkészítő eljárásnak. A BRAM-COR cég DISS jelű rögzített vagy mobil tartályai alkalmazhatók kis, közepes és nagy sűrűségű folyékony oldatokhoz, köztük a parenterális oldatokhoz, kenőcsökhöz és krémekhez.

Minden tartálynak van legalább egy keverője, egy szórófeje a CIP rendszerhez és opcionális betöltő cellája a biztonság, pontosság és teljesítmény fenntartására. Többféle szintű automatika elérhető a nyersanyag beadás ellenőrzésére. Szükség esetén külső fűtőköpennyel készülnek.

A tartályok térfogata 50 és 25 000 liter között van. Az ellenőrzéshez a nagyobb tartályokhoz lépcsők, kezelőszintek tartoznak.

Gyógyszeripari Formuláló és Keverőtartály előnyei:

  • Hatásos keverési lehetőségek
  • A felhasználó igényeihez alakítható termékek
  • A nyersanyag beadás opcionálisan automatizált lehet
  • Teljes összhang a szabványokkal és rendelkezésekkel
  • 50 és 25 000 liter között választható térfogatok

BRAM-COR (https://bram-cor.com) is developing and manufacturing water treatment systems. Also the company manufactures pharmaceutical processing, filling and packaging technology for liquid/sterile drug and viscous products.