Folyékony tisztószer-töltő berendezés

A folyékony tisztítószerek töltése speciális berendezést igényel a habzás jelensége miatt. Egyes tisztítószerek korrozív hatással is rendelkeznek, így a hagyományos töltési módszerek nem alkalmazhatóak. A modern, célirányosan tervezett, korrozív termékekhez is igazodó berendezések hatékonyabb, költség takarékos megoldást jelentenek.

 

Forgófejes töltőgép korrozív és nem korrozív folyékony tisztítószerek számára

A CMI Industries cég IP típusú szériája célirányosan a habzó, korrozív, illetve nem korrozív termékek számára tervezett töltőgép. A termékszelepek rozsdamentes acélból, vagy korrozív termékek esetén titánötvözetből készülnek. Az önfelszívó adagoló szivattyú komponenseit szintén rozsdamentes acélból gyártják, illetve műanyagból, ahol erre van szükség.

Az IP berendezés forgó-rendszerű kupak adagoló egységgel rendelkezik. A csavaros-kupakok automatikusan töltődnek a forgótárcsába, szintén automatikus a kupak precíz pozicionálása és behelyezése a csavaró fejbe. A forgótárcsa sebessége változtatható és vezérelhető egy mágneses tengelykapcsoló segítségével, vagy nyomófejek használatával.

Az IP berendezéshez az opciók széles köre áll rendelkezés, így az Ön egyedi kívánalmaihoz legjobban illeszkedő egységet lehet specifikálni. Néhány opció példaként: központi vezérlőrendszer, ezzel a pontos folyadékszint állítható be az adagoló hengerekben, az adagoló rozsdamentes acél, vagy Pyrex üveg anyaga, a csavar-kupakok biztos felhelyezésének automatikus vezérlése, és a kupak nélküli palackok eltávolítása a gyártósorból.

ELŐNYÖK

  • A modern, célirányosan tervezett, korrozív és nem-korrozív termékekhez igazodó berendezések
  • Választási lehetőség a szelepek, szivattyúk, adagoló egységek anyagát illetőleg
  • Opciók széles köre áll rendelkezés, így az Ön egyedi kívánalmaihoz legjobban illeszkedő egységet lehet specifikálni
  • Központi vezérlő egység a műszaki paraméterek és szabályzási folyamatok beállítására, HMI segítségével

CMI Industries (https://www.cmiindustries.it) designs and manufactures high quality processing and packaging machines for cosmetic, pharmaceutical, edible and chemical products.