Folyamatos porbekeverő gép - szivattyúzható termékekhez

Folyamatos porbekeverő berendezés szivattyúzható termékekhez: az élelmiszer-, vegyipar és műanyagipar sikeres gyártóinak olyan megbízható porbekeverő berendezésekre van szükségük, amik száraz anyagok, mint porok, granulátumok vagy gyártási maradékok bevitelére alkalmasak szivattyúzható folyadékok, mint víz, latex vagy poliuretán felhasználásával. Ezzel a berendezéssel akár 3 féle száraz anyagot lehet akár 10 féle folyadékkal összekeverni, ipari eljárások széles választékához teszi alapvetően fontossá.

Igen rugalmas, ipari, in-line elegyítő és keverő rendszer.

A Hansa Mixer, Various Mix berendezése, két elkülönülő változatban kapható. Egyikük az élelmiszeripar, másikuk a vegyipar céljaira.  A gépek, alapvetően, azonosak az élelmiszeripari változattal, beleértve az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő kialakítási opciókat.  A Various Mix, akár három száraz anyag, mint porok vagy granulátumok és akár tíz, szivattyúzható folyadék in-line keverését teszi lehetővé, felhasználva egy beépített elegyítő-szabályozó rendszert.  Egyedi receptúrák hívhatók le, és állíthatók be az egyszerű, felhasználó-barát, HMI, érintő képernyő segítségével.  A keverők alkalmasak szakaszos vagy folyamatos eljárásokhoz,  egyenletesen homogén kimeneti termékminőséget biztosít.

Folyamatos porbekeverő előnyei:

  • Akár 3 féle por, vagy granulált anyagot és akár 10 féle szivattyúzható folyadékot képes összekeverni.
  • Rendelkezésre álló kimeneti teljesítmény: 160 – 10,000 kg per óra, az adott típustól függően.
  • Tartalmazza a Hansa Mixer, in-line elegyítő rendszerét.
  • Opciós változatok szerezhetők be, beleértve a távvezérelt üzemeltetést és billenthető tartályos adagoló berendezést a szilárd anyagokhoz.

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.