Folyamatos folyadék-konsoló

Csokoládé, vegyes készítmények és kakaómasszák vékony réteges kezelése.

Idő-, enegia- és helytakarékos

A Royal Duyvis Wener (Probat Food) , folyadék konsolója (CLC), a csokoládé, vegyes készítmények és kakaómasszák vékony réteges kezelésére kifejlesztett, különleges konsolóó berendezés. A konsoló eljárás két fő funkciója: gáztalanítás a hő hatására és a mechanikus nyírófeszültség közlése. Mindkét feladatot a reaktorban vékony rétegben szétterített massza rétegen végzi el.

A folyamatos folyadék konsoló egy önálló egység és ezért, kiváló választás azok számára, akik javítani kívánják csokoládé feldolgozósorukat.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Kis méret és folyamatos eljárás, ami időt, energiát és helyet takarít meg.
  • Egyszerűen használható, jól szabályozható.
  • Egyszerű, teljesen automatizált üzemeltetés.
  • Minimális a helyigénye, alapozást nem igényel.
  • Receptúra és termék-összetétel szempontjából rugalmas.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.