Csokoládé feldolgozósor: a kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keveréséhez és finomításához több módszer is használható. Ezeket egyszerűen meg lehet valósítani vízszintes golyósmalmokkal és kúpos, folyadék bevezetéssel.
Az Royal Duyvis Wiener (Probat Food) EMA-Choc 1000 és EMA-Choc 2800, nagy teljesítményű, vízszintes keverésű, kúpos golyósmalmokkal épített csokoládé feldolgozósorok, a termékek, bevonatok, krémek, szétterített termékek folyamatos feldolgozására. A termelési kapacitás: 1200 – 3200 kg/h.
A leleményes megközelítés összevon egy elő-keverőt egy golyósmalommal, közbenső és/vagy finom őrléshez, ami egy hatékony és fenntartható termelési eljárást eredményez.
A folyamatos feldolgozósor alkalmas a kristály- és porcukor alapú receptekhez. A vízszintes és kúpos őrlőegység olyan áramlási jelleggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a 20 mikron (d90) alatti, rendkívül finom frakció előállítását. Az erősen kopásálló anyagok garantálják az őrlő-szerszámok maximális élettartamát, kisebb mértékű kopást és a termék legalacsonyabb vas-felvételét.
A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek, világon vezető gyártója.