Folyamatos csokoládé feldolgozósor, függőleges golyósmalmokkal

A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére és finomítására több módszert is használnak. Ezt elvégezhetjük egy vízszintes golyósmalomban és folyadék kúpos bevezetésével.

Tömör kiépítésű, házi csokoládé-massza feldolgozósor

A Royal Duyvis Wiener (Probat Food), Qchoc 500 – 2500 berendezései, valódi csokoládé folyamatos bemérésére, keverésére és finomítására szolgáló sorok. Eszményi, tömör kiépítésű, házi rendszer a csokoládé-masszák, keverékek, bevonatok, terítékek és töltelékek feldolgozására.

A masszát a keverőből a Wiener golyósmalom függőleges őrlő-kamráján keresztül átszivattyúzzák. Amikor a csokoládé elérte a kívánt finomságot,a nedvesség  tartalmat, az illó aminosav tartalmat és a nem szükséges ízeket eltávolítják a keverékből. A terméket először egy nagy nyíró hatású kamrába adagolják. A nyírófeszültségű eszköz átmenetileg csökkenti a keverék viszkozitását, így megnövelve a vékony-réteges elpárologtató hatásfokát.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Egyenletes termékminőség.
  • Egyszerű, teljesen automatikus üzemeltetés.
  • Minimális helyigénnyel rendelkezik, alapozást nem igényel.
  • Alacsony energiafelhasználás.
  • Termék összetétel és receptúra szempontjából, rugalmas.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.