Bliszter kartonozó - Folyamatos

A folyamatos bliszter kartonozó: nagy teljesítményű kartonozó gép fontos eleme a gyógyszeripari és kozmetikai termékek gyártásának. A legkorszerűbb nagy teljesítményű kartonozóknak a nagy sebességet a megbízhatósággal, pontossággal, rugalmassággal kell kombinálniuk a gyártósorok minél nagyobb hatékonysága érdekében.

Nagy teljesítményű vízszintes kartonozó gép gyógyszeripari termékekhez

A FamarTec cég A3 jelű kartonozója nagy teljesítményű, mechanikus, folyamatos mozgású kartonozó gép gyógyszeripari és kozmetikai termékek vízszintes betöltésére elő ragasztott dobozokba. Az A3 300 kartont tud megtölteni percenként, bliszterekkel, tálcákkal, tubusokkal, apró üvegekkel és hasonló termékekkel. Az A3 elhelyezhető a gyártósorban egy csomagológép előtt, vagy után, súly ellenőrzéssel, címkézővel sorszámozóval és dobozoló rendszerekkel.

Alapkivitelben az A3 előre beállított és előre nyújtott láncokkal van felszerelve a kartonok szállítására a pozitív nyílás mentén, mechanikailag összehangolva a folyamatos mozgású kihúzó karokkal. Az A3 működhet réses, ragasztós szárnyas és kombinált lezárási módszerrel. Felhasználó barát ikonokkal működő érintő képernyős vezérlő rendszer biztosítja a gyors átállítást és a működés ellenőrzését.

A GMP szabványok szerint kialakítva, a vázas felépítésű A3 könnyű hozzáférést tesz lehetővé a fontos alkatrészekhez a karbantartás, szervizelés és tisztítás céljából.

Opciós egységek széles tartománya áll rendelkezésre a felhasználó igényeinek teljes kielégítésére. Az opciók tartalmazzák a használati utasítások automatikus behelyezését, vonalkód olvasót, OCR/OCV (optikai karakter felismerő és értékelő) rendszereket, termék és az utasítás meglétét ellenőrző felügyelő rendszert, bélyegzőt, tintasugaras vagy lézeres jelölő rendszert, hibás ragasztást jelző rendszert és teljes integrációt sorszámozó rendszerekkel.

A folyamatos bliszter kartonozó előnyei

  • Nagy teljesítményű kartonozó, 300 karton percenkénti teljesítményig
  • Opcionális megoldások teljes tartománya a felhasználó meghatározott igényei szerint
  • Réses, ragasztásos és kombinált záró módszerek alkalmazhatók
  • A gyógyszeripar igényeihez illesztve teljes GMP szerinti tervezés és kivitelezés
  • Nyitott konstrukció a gyors átállás, könnyű karbantartás és működtetés érdekében

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.