Ha Ön a földimogyoró-feldolgozó iparban tevékenykedik, akkor az ízletes fajták vásárlói számára történő előállítása segíthet az eladások növelésében, valamint a változatosság és az ízek iránti növekvő kereslet kielégítésében. A földimogyoró bevonása során különböző fűszereket adnak a tésztához, hogy a földimogyoró ízesüljön és ropogós legyen. Olyan technológiára van szükség, amely garantálja az egyenletességet és a hatékonyságot a termék bevonása során.
A Kuipers bevonógépének innovatív kialakítása lehetővé teszi a földimogyoró automatikus és folyamatos bevonását. Ez egy önálló egység, amely óránként akár 300 kg bevonatos földimogyorót is képes feldolgozni, attól függően, hogy milyen típusú bevonatot igényel. Beépíthető a meglévő technológiai vonalába, vagy kombinálható a Kuipers egyik diós sütősorával. Nagyobb léptékű gyártás esetén különböző egységek kombinálhatók egy vonalba.
A folyamatos automatikus bevonógép a földimogyoróhoz egyedülálló, mivel folyamatos és automatikus bevonószerkezetet mutat be, amely lehetővé teszi a bevonóanyag fokozatos, kilenc lépésben történő adagolását. A földimogyorót az adagolórendszeren keresztül egyesével gyűjtik össze és adagolják a rekeszekbe. A gép a mogyorót kilenc kamrán keresztül juttatja át, miközben fokozatosan adagolja a bevonóanyagot. Minden egyes rekeszben egyedi vízpermet- és porellátás van, állítható időközökkel, amelyek együttesen alkotják a bevonatot a mogyorón. A gép csúszás helyett forgó mozgást alkalmaz, hogy a termék minden oldalát egyenletesen bevonja. A bevont mogyoró ezután egy adagoló elevátoron keresztül kerül a sütőbe.