Flexibilis izolátor

Flexibilis izolátor: a termékek tisztaságának megtartása, valamint a dolgozók megvédése a potenciálisan káros anyagokkal történő érintkezéstől. Kritikus fontosságú a biotechnológiai eljárásoknál. Gyakran nincs jobb megoldás, mint a manipulátor doboz, ami lehetőséget ad az anyagok manuális kezelésére. A tapasztalt bio-gyógyszergyártók tudatában vannak annak, hogy az általános, ipari felhasználási célra tervezett berendezések gyakran kudarcot vallanak, és a biotechnológiában a merev, zárt szállítási megoldások gyakorta nehézkesek, és nem kellően hatékonyak. A rugalmas, az iparágunknak specifikus kihívást jelentő megoldásokat felkaroló gyártók előnyt élveznek a versenytársakkal szemben.

Egy gyorsan telepíthető, alacsony beruházási költség igényű manipulátor doboz a biotechnológiai ipar számára, kiváló kezelői ergonómiával

Az ILC Dover az ipar vezető gyártója a bezárt anyagmozgatási megoldásoknak, a legkorszerűbb technológiát használó ipari gyártók és végfelhasználók számára beleértve a NASA-t is. Felhasználva a vállalat ArmorFlex márkanevű, strapabíró műanyag fóliáját, amit a biotechnológiai ipar számára fejlesztettek ki, a DoverPac Flexible Containment Technologies manipulátor doboz sora készen áll az eljárásának alacsony beruházási költség-igénnyel járó és rövid telepítési átfutási időt igénylő felhasználására.

A manipulátor dobozok az ön igényei szerint kialakított rozsdamentes acélkerettel készülnek, amit  egy réteg ArmorFlex fólia bélés-réteggel vonnak be. Az Armorflex átlátszó és erősen rugalmas, egy kerettel megtartott anyag, ami egy kényelmes kezelői munkahelyet biztosít.  A kesztyűket és a szárakat beépítik a fóliába, és a keret elején rögzítik.  Eme kesztyűk használatával a kezelők különböző eszközöket mozgathatnak/használhatnak a kamrában anélkül, hogy szennyezéseknek lennének kitéve.  Az egyszerű keret és a rugalmas, átlátszó fólia használata olcsóbbá teszi ezeket az egységeket a hagyományos manipulátor dobozoknál, miközben jobb kezelői ergonómiát nyújt, elkerülve a rögzített, merev containment dobozok korlátozott látási viszonyait.

A flexibilis izolátor előnyei

  • Alacsony beruházási költség-igény.
  • Rövid telepítési idő, a tervezéstől a termelésig.
  • Jobb kezelői ergonómia.
  • Armorflex műanyag fólia, megbízható megoldás a bezárt alkalmazások széles választékánál.