Fémdetektor rendszer alumínium gőzölt tasakokhoz

Fémdetektor rendszer alumínium gőzölt tasakokhoz: a mágneses reflexió elvét alkalmazó rendszer ideális az alufóliába csomagolt termékek fémszennyezőinek detektálására.

Alumínium fóliás csomagok fém szennyezőinek detektálása

Az Anritsu M sorozatú fémdetektorai a mágneses reflexió elvén működnek, ami képes az alumínium csomagolt termékek fém szennyezőinek kimutatására, függetlenül azok alakjától és elrendeződésétől. Ezen kívül a rozsdamentes acél is nagy érzékenységgel detektálható. A rendszer ideális visszazárható tasakokhoz, csokoládékhoz és készételekhez.

A fémdetektor rendszer kifejezetten hasznos, ha a csomagok tartalmának, hegesztésének vagy a dupla csomagolt termékek vizsgálatára van szükség. A csomag tartalma könnyen vizsgálható mágneses festék alkalmazásával, így elkerülhető a költséges kettős ellenőrzés.

Smart Guide: tökéletes a HACCP-hez A fémdetektorok a HACCP-programokban kritikus ellenőrzési pontnak (CCP) számítanak, és érzékelési ellenőrzéseket igényelnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e az előírásoknak. A Smart Guide könnyen érthető formátumban irányítja az észlelési és működési ellenőrzéseket. Beállítható a működés leállítása, ha a tesztelés nem sikerül, biztosítva a megfelelőséget, így a kezelői képzés is minimálisra csökken.

Minimálja a hamis selejtkidobásokat: A beépített hibaelhárító képernyők meghatározzák a hamis selejtkidobások okát, és javaslatokat tesznek az ismétlődő, stabil rendszerteljesítmény biztosítása érdekében.

Továbbfejlesztett hibaelhárító és súgó képernyők: A pontos illusztrált súgóüzenetek minimalizálják a gyártósor leállási idejét, csökkentve a külső szervizszolgálat igényét.

Higiénikus kialakítás: Az érzékelőfej teteje sík felülettel rendelkezik, ami megakadályozza a szennyeződés vagy por felhalmozódását. A nyitott keretszerkezet megakadályozza a termék felhalmozódását, és megkönnyíti a gyors és egyszerű tisztítást és fertőtlenítést.

Fémdetektor előnyei:

  • Ideális a fémszennyezők detektálására
  • A detektálás érzékenysége kifejezetten magas alumínium tasakok esetén
  • A különböző fémek detektálása alumínium fóliás csomagolásban is elérhető
  • A behelyezett csomagok vizsgálata is elérhető
  • A képernyőn megjelenő, lépésről lépésre végigvezetett utasítások, hogy a napi kezelési ellenőrzéseket könnyen véghez lehessen vinni
  • Intuitív érintőképernyős működés
  • Könnyű navigáció, egyérintéses működés a gyakran használt funkciókhoz
  • Valós idejű gyártási állapot kijelzése
https://www.youtube.com/watch?v=JSdn_49ApaQ

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu M-series brochure.pdf application/pdf 0.58 MB