Félüzemi diszpergáló gép, termelési léptéknöveléshez

Félüzemi diszpergáló gép: a folyamatfejlesztőknek olyan laboratóriumi berendezésekre van szükségük, amik elősegítik az ötleteik, megbízható módon történő,  teljes léptékű termelésbe fordítását.  A diszpergáló gépek esetében, ez fontos eljárási paraméterek, mint kerületi sebesség, szerszám és keverőkamra geometriai kialakítása, szerkezeti megegyezését követeli meg a teljes léptékű termelő berendezéssel.  Ez, egy laboratóriumi méretű diszpergáló gép, ami a diszpergáló alkalmazások széles választékához testreszabható és könnyen megvalósítható a lépték növelés.

Jól adaptálható, laboratóriumi és félüzemi diszpergáló gép, megbízható termelési léptéknövelésre tervezve

Az IKA Processs-Pilot berendezés, egy változatos és erősen megbízható, in-line, félüzemi diszpergáló gép.  Szilárd-folyadék bekeverésre, homogenizálásra, emulzióképzésre, szuszpendálásra és nedves őrlésre tervezték.  Specifikusan, nagyobb diszpergáló, gépek folyamat-karakterisztikájához való illeszkedésre alakították ki, így az eljárás léptéke megbízhatóan megnövelhető.  Az egységek alkalmasak magas hőmérsékletű, nyomás/vákuum alatti üzemi körülményekre.  A számos, különböző munka modul cseréje, gyors és könnyű, ahol minden egyes modul olyan jelleget ad a gépnek, amire az adott feladatok elvégzéséhez és az adott termék típusához igazodóan, szükség van.  A keverőkkel összehasonlítva, a durva – finom diszperziók széles skálájának előállításához szükséges keverési idő, akár 50%-kal is csökkenthető.

Előnyei:

  • Rugalmasság és könnyed használat-egy gép több alkalmazásra és az eljárások széles választékára használható.
  • Könnyű átváltás specializált funkciójú modulok között, és megbízható léptéknövelés a termelési méretű gépekhez.
  • Alacsony karbantartási igényű mechanikus tömítést használ.
  • Magas hőmérsékleteken is működőképes.
  • Nyomás alatti és vákuum körülmények között is üzemeltethető.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA pilot technology brochure.pdf application/pdf 3.90 MB