Félüzemi bliszter csomagoló gép

A félüzemi bliszter csomagoló gép: a bliszter csomagolás népszerű a gyógyszeriparban, köszönhetően a szennyeződés és nedvesség elleni és a termék védelmét biztosító teljes szigetelésének, valamint annak, hogy az adagolás a fogyasztó számára vonzóan alakítható. A nagy léptékű bliszter csomagoló gépek költségesek és arra vannak tervezve, hogy egy terméket gyártsanak folyamatosan, kisebb gyártási tételek csomagolására kevéssé hatékonyak. Egy kisebb teljesítményű „félüzemi” gép viszont maximális rugalmasságot tesz lehetővé kisebb gyártási tételek esetén.

Ultra kompakt gép, kis volumenű termeléshez

A FamarTec cég TF120 jelű bliszter csomagoló gépe a lehető legkisebb méretben ajánlja a kiemelkedően rugalmas bliszter csomagolási megoldást. A kisméretű, sarzs rendszerű termeléshez igazodva tervezték és tökéletesen kielégíti a GMP követelményeket. Különösen hasznos kis sarzsokhoz és bérmunkához.

A TF120 gépet szervo motorok hajtják és minden termelési paramétert megőriz a PLC panel. Ez könnyűvé és gyorssá teszi a termékváltást a megőrzött pontos beállítások használatával.

Hogy illeszthető legyen meglévő dobozoló berendezéshez, a TF120 a vevő kívánsága szerinti 90°-os kitápláló szalaggal is elérhető. Ajánlja különböző kiegészítő egységek széles tartományát, pl. vibrátoros töltő garat, univerzális vagy dedikált automata töltés, vizuális ellenőrző kamera, automata selejt kidobó és többféle rendszerű kód- vagy gyártási szám nyomtató. Az állásidők csökkentése érdekében a TF120 rutinszerűen táv-ellenőrző rendszerrel van felszerelve, hogy az esetleges problémák ne csak a helyszínen legyenek diagnosztizálhatók.

Az eszköz 180 blisztert képes készíteni percenként; a gép befoglaló méretei: 2150mm x 1240mm x 1840mm. Rozsdamentes acél vázas kialakítása hosszú élettartamot, könnyű tisztítást, fertőtlenítést és karbantartást tesz lehetővé.

A félüzemi bliszter csomagoló gép előnyei

  • Ideális kis mennyiségű gyártási tételekhez vagy bérmunkához
  • AZ opciók széles tartománya, a felhasználó igényeihez illeszthetően
  • Gyors termékváltás a szervo motoroknak és az elektronikus elő beállításoknak köszönhetően
  • Intuitív kezelői felület
  • A holtidőt csökkentő közvetlen online táv ellenőrző rendszer
https://www.youtube.com/watch?v=xb13T_fBE-k

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.