Nagy nyomású homogenizátor

Fél-üzemi homogenizátor: ha egy berendezés maximális kihasználhatósága egy döntési szempont, az ideális választás lehet egy olyan nagy nyomású homogenizátor, amely alkalmazható mind laboratóriumi, mind fél-üzemi/kis kapacitású üzemi gyógyszeripari termelésre. A folyamat teljes körű kontrollja, a 100 %-os méretnövelhetőség kombinálva a költséghatékony elektromos üzemeltetéssel jelentős megtakarítást jelent az alternatívákkal szemben.

Költséghatékony elektromos nagy nyomású homogenizátor mind laboratóriumi, mind fél-üzemi használatra

A Mini DeBEE egy hidraulikus munkahengerrel üzemeltetett homogenizátor, amely alkalmas mind a laboratóriumi, mind a fél-üzemi/kis kapacitású üzemi termelésre. Kategóriájában a legmagasabb folyamatintenzitást nyújtva, a legkeményebb sejteket is képes a legnagyobb hatékonysággal feltárni, vagy a lehető legkisebb részecskeméretet elérni.

A szabadalmaztatott moduláris emulzifikáló cellának köszönhetően, a Mini DeBEE teljesen független nyomás, áramlási sebesség, kavitáció, becsapódás és nyírás szabályozást tesz lehetővé. A minimális, 10 ml-es mintamennyiség ideális választássá teszi a K+F és laboratóriumi munkához. Mivel garantálja a 100 %-os méretnövelhetőséget, az eredmények könnyen továbbíthatóak fél-üzemi berendezésre, vagy maga a berendezés is használható kis kapacitású termelésre. A berendezéssel maximálisan 15 liter/h-s kapacitás érhető el.

A berendezés PLC szabályozóval van ellátva, ami egyszerű üzemeltetést és monitorozást tesz lehetővé. Ezzel a berendezés nyomása 150 és 3.100 bar között változtatható. A számos csatlakoztatható opciónak köszönhetően a Mini DeBEE alkalmas gyógyszeripari, biotechnológiai, vegyi-, kozmetikai- és élelmiszeripari felhasználásra.

Előnyei:

  • Könnyű kezelhetőség és tisztítás, minimális állásidővel
  • 100%-os méretnövelési garancia
  • Költséghatékony elektromos üzemeltetés
  • Állítható, maximum 3.100 bar-os nyomás
  • Az iparban elérhető legmagasabb folyamatintenzitás
https://www.youtube.com/watch?v=nVg8rK1iBIU

A BEE International nagy nyomású homogenizátorok gyártója, amivel stabil szuszpenziók és emulziók állíthatók elő. Ezen túl a berendezéseik alkalmasak szilárd anyagok méretcsökkentésére, valamint sejtek feltárására.